Hotel Conference 2014 – sunt nominalizat la titlu de blogger al anului

Blogger.jpg

De cativa ani incoace, are loc la Bucuresti conferinta „Hotel Tourism & Leisure Investment”, unul din numeroasele evenimente organizate de Cristi Manafu pe diverse teme. Nu am participat inca la nici una (nu stiu cum se face, dar tot eram plecat pe undeva :)), dar de la cei care au fost, am inteles ca e un eveniment chiar interesant. Anul acesta se va desfasura in perioada 22 – 23 mai 2014 la hotelul Mariott din Bucuresti. In cadrul acestui eveniment cu interes pentru industria turismului, se decerna si niste premii (numite, cum suntem noi mai anglofoni – Awards) pe mai multe categorii: hotelul anului, cel mai popular hotel al anului (pentru cele mai ieftine), pensiunea anului, barul anului, etc, exista numeroase categorii. Printre aceste categorii se afla si categoria „Cel mai bun jurnalist/ blogger de turism al anului” la care a fost nominalizat si subsemnatul.

Daca aveti placere si considerati ca merit acest titlu, as aprecia daca m-ati vota. Nu am inteles exact procesul de votare, am priceput ca e un mix de vot popular si a unui juriu formati de oameni din industrie, dar ma rog, asta conteaza mai putin. Cum spuneam, daca credeti ca blogul meu merita acest titlu, va rog sa ma votati.

Ce trebuie facut?

Trebuie sa va inscrieti numele si adresa de mail aici: https://www.expremio.com/excellenceawards/publicVote

Dupa ce apasati butonul „send”, veti primi un mail cu un link unde veti putea vota. Evident, puteti vota cum am zis pentru numeroase categorii, iar la ultima categorie, puteti vota pentru mine. Votarea se termina maine, 14 mai 2014. Va multumesc !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest