Vivolis – de la aventura la platforma de rezervari on-line

Lansare Vivolis.jpg

Asta toamna, am fost intr-un weekend prelungit in Franta in ceea ce se numea „Aventura Vivolis„. A fost un weekend foarte fain in care am descoperit locuri mai putin cunoscute din Paris si apoi am revazut Bordeaux dupa 15 ani… unde, desigur, am baut si un pahar de vin 🙂 Ei bine, dupa cateva luni, cei de la Vivolis au lansat intr-un mediu cinematografic (adica la AFI Cotroceni) noua platforma de rezervare on-line de bilete de avion, hoteluri, city break-uri, etc. Hai sa vedem despre ce e vorba.

Ce gasiti la Vivolis ? Pe langa bilete de avion sau rezervari de hoteluri, o sa gasiti si vacante personalizate in functie de ce hobby-uri aveti (sunteti pasionati de vulcani inca fumegand ? Alegeti optiunea „activitati” si vi se recomanda niste locuri cu lava… Evident, cu tot cu bilet de avion si hotel), o sa gasiti si noul concept de „super-city break”, adica excursii de 7 zile (sa intelegeti ceva din orasul ala :)), dar si clasicele city break-uri.

Din ceea ce ne-au prezentat initiatorii acestei noi platforme, unul din principalele diferente este ca site-ul este optimizat si pentru computer si pentru telefon mobil / tableta, fiind de asemenea singurul site care ofera suport prin Viber si WhatsApp (WhatsApp am mai folosit rar, Viber din cate stiu e un soi de Skype), mizand ca aceste aplicatii vor inlocui mess-ul, Facebook Messengerul si Skype-ul. Practic, daca vrei, poti sa suni prin Viber sau WhatsApp un operator si te va ajuta sa-ti faci rezervarile,

Ma rog, sunt mai multe functiuni, asa ca va invit sa va jucati putin pe ea.

O sa ma intrebati si cine e in spatele noii platforme (ca si asta conteaza, nu-i asa ?). In spatele Vivolis este agentia de turism Ovi Travel, agentie de turism fondata in 2008 si parte a unui grup de firme mai mare – Ovi Group cu prezente in mai multe ramuri de activitate – constructii, instalatii, productie si management. Grupul Ovi organizeaza de asemenea primul festival de film de travel din Romania, Hip Trip despre care am scris aici unde ma astept sa auziti mai multe despre Vivolis.

Si ca tot am inceput cu „Aventura Vivolis”, ei bine, maine plec intr-o noua „Aventura Vivolis”, de data asta in Polonia – Varsovia si Cracovia intr-un weekend un pic mai lung. Asa ca in curand o sa citit si despre Polonia, o tara cu multe orase istorice superbe, dar mai putin, si pe nedrept cunoscuta.

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest