ASA DA: Bangkok la 499 euro cu Air France !

Air-France 1.jpg

O sa fiu foarte scurt ca ma aflu in Uzbekistan si pe aici netul merge destul de greu. Air France are incepand de azi obisnuita promotie de 3 zile – 3 destinatii (KLM are la inceput de luna, Air France la sfarsit). Si poate n-as fi scris, dar are un pret super-tare care merita, merita, merita luat – Bangkok la 499 euro, un pret rar pe destinatia asta care e in general scumpa.

Celelalte destinatii care au de asemenea preturi OK sunt Osaka la 599 euro si Havana la 649 euro.

Nu prea pot sa verific pe site-ul Air France ca aici in Uzbekistan netul merge destul de greu, dar sper ca nu s-au dat toate biletele 😉 Uitati-va si poate adaugati aici la comentarii ce combinatii ati gasit. Cum ziceam, uitati-va pe site-ul Air France. Se poate calatori intre 18 august – 11 decembrie in cazul Bangkokului si Osaka si intre 1 august – 31 decembrie la Havana.

 

Comentarii

 • Dora spune:

  promotia pentru Bucuresti – Bangkok este reala. am cautat chiar acum pentru sfarsit septembrie si pentru inceput de octombie. pret 494 eur. succes!

 • Zoli spune:

  la inceputul saptamanii Bucuresti-Bangkok la Qatar a costat 411, sigapore 399, bali 530 !

 • jumborom spune:

  Rezervat astazi pt 29.10 – 06.11 cu 499 Euro / pers dus-intors.

  Multumim !

 • mihai spune:

  Oferta Qatar a fost doar pentru UN BILET DUS. Citeste mai atent oferta.
  Pe de alta parte am marcat un bilet Budapesta-Bangkok 454 euro 4dec-23dec. Not bad 😉

 • Li spune:

  @Mihai, la ce companie ai gasit cu pretul acesta? am vazut si eu ca s-au prabusit preturile pt. Bangkok,daca Finnair a scazut preturile la 530 euro inseamna ca e complicata situatia acolo si turismul nu mai e ce a fost…

 • mihai spune:

  Nu are nicio legatura pretul cu stiuatia politica. Turismul merge bine-mersi, iar ca strain nu o sa ai nicio interactiune cu framantarile lor politice.
  Pretul l-am luat la oferta Air France, cu rezervare prin agentie online. Pretul pe siteul Air France era 482 euro pentru datele astea, dar la cautarea si rezervarea pe skyscanner am ajuns la un pret de 454 euro toate taxele incluse.
  Ca fapt divers in 100% din cazurile in care am facut rezervari de bilete de avion am gasit preturi mai bune pe skyscanner decat pe siteul oficial al companiei. Situatie intalnita la Egypt air, Qatar si Air France/KLM.

 • Li spune:

  @mihai, multumesc, am sa incerc si eu cu skyscanner.
  Crezi ca nu are nici o legatura turismul cu politica thailandeza?Sa fi fost tu in situatia mea in 2007, cand nu puteam sa ma intorc la Bangkok, de unde aveam bilet spre casa.A fost inchis o saptamina aeroportul de manifestatii,(„camasile rosii” ), devastat, multi turisti straini au ramas in strada, cu copii si fara bani.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest