COOL: Madrid – Buenos Aires la 460 euro in septembrie !

Madrid - Buenos Aires.jpg

Ieri seara, am avut parte de un eveniment Traveo Tales cu totul si cu totul special. Am povestit despre o zona fascinanta de lume, dar putin vizitata de romani – America de Sud. Cred ca motivul principal este ca zborul pana acolo este foarte scump (mult mai scump decat spre Asia), si nici sa calatoresti prin zona nu e foarte ieftin. De fapt, ieri am discutat destul de mult de preturi, de tarife la avioane, de cum sa ajungi si sa calatoresti prin interior mai ieftin. Unul din ponturi era sa cauti bilete de avion din Madrid, deoarece te mai poti lovi de niste preturi bune. Si pana la Madrid, mai gasesti bilete din Romania la 100 – 150 euro cu un pic de noroc. Si taman azi, Meridian Moda caruia ii multumesc inca odata pentru ponturi mi-a atras atentia asupra unui tarif chiar foarte bun: Madrid – Buenos Aires la 460 euro in septembrie ! 

Sunt mult mai multe combinatii de zile prin septembrie, iar perioadele de stat acolo sunt comfortabile. Am incercat 3 septembrie (plecare), 30 septembrie (retur) si da 460 euro. Septembrie este un soi de martie de-al nostru pentru ca in Buenos Aires fiind in emisfera sudica, anotimpurile sunt pe dos.

O problema este ca acest tarif este oferit de compania aeriana americana Delta Airlines, iar zborul nu este direct, trebuie sa schimbi in Atlanta. Si in America, chiar daca te afli doar in tranzit spre o terta tara, iti trebuie viza. Deci, daca ai viza de State si vrei sa mergi si in Argentina, e un deal bun. Daca nu ai viza de State, poti totusi sa risti sa iei biletul si sa soliciti o viza de tranzit de State (tip C) care este mult mai usor de obtinut decat o viza pe 10 ani.

Oricum, incercati pe Traveo  si poate ajungeti in Argentina. La dus, aveti tranzit de 6 ore in Atlanta, la retur de 12 ore, deci puteti iesi in oras si sa vizitati orasului CNN-ului si al celebrului film „Pe Aripile Vantului”…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest