Blue Air anunta deschiderea rutei Bucuresti – Tel Aviv. Doar pana la mijloc de septembrie

Blue Air.jpg

Cand mi-a trecut prin fata ochilor stirea ca Blue Air deschide ruta Bucuresti – Tel Aviv am ramas surprins. Sunt deja 3 companii aeriene care opereaza ruta asta – Tarom, El Al si WizzAir si nu stiu cat de aglomerata este. Tel Aviv nu este Dubai ca sa fie un magnet turistic si sa fie o trambulina spre Asia, Australia sau Africa si acolo opereaza doar 3 companii aeriene (Wizz, Tarom si Fly Dubai). Dar uitandu-ma mai bine pe stiri si aruncand o privire pe site-ul Blue, am descoperit ca nu este o cursa obisnuita si regulata, ci una limitata si hai sa-i zic speciala.

Acum cateva saptamani, la Bucuresti era organizata o conferinta de presa in care se anunta ca un tour operator israelian Meshek Wings Tours Ltd lansa curse charter din Israel catre Romania – trei curse pe saptamana spre Bucuresti si una pe saptamana pe Constanta, urmand sa aduca cateva mii de turisti israelieni in Romania. Compania aeriana care urma sa efectueze aceste curse era Blue Air. Un lucru foarte laudabil pentru turismul romanesc care si asa cam duce lipsa de turisti straini.

Ei bine, in aceste chartere care vor aduce israelieni ce au cumparat pachete turistice pentru Romania, Blue Air vinde bilete si pentru calatorii independenti. Si pentru ca avionul zboara in regim charter, in cazul special al zborurilor de Tel Aviv, in pretul biletelor sunt incluse si mancarea, bagajul de cala si check-in-ul. Ca ar fi cam greu ca unii pasageri sa aibe serviciile acestea incluse, iar altii sa nu.

Asa ca daca aruncati o privire pe site-ul Blue Air si simulati Bucuresti – Tel Aviv dar doar pana in 15 septembrie ca atunci e ultimul zbor charter. Am aruncat o privire pentru septembrie si un pret tur-retur ar fi de 191 euro, repet cu taxe aeroportuare, bagaj de cala (20 kile), bagaj de mana (10 kile), mancare, etc, incluse.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest