Oferta Duo de la Air France / KLM: Panama la 479 euro, Hong Kong 449 euro, Windhoek – 729 euro

Air France

Hopa, iata niste preturi bune, foarte bune, proaspete de la Air France si KLM. Incepand de azi si pana pe 14 februarie, poti cumpara bilete la preturi speciale spre Hong Kong, Panama, Kuala Lumpur, Mauritius si Windhoek. Atentie, trebuie sa cumperi 2 bilete (e promotia de Valentine’s Day) pentru a primi pretul promotional.

In primul rand, cred ca cea mai tare oferta este pentru Panama. Sa vad Panama la sub 500 euro, mai precis 479 euro mi se pare un pret excelent, nu mi-aduc aminte sa mai fi vazut. Al doilea super-pret este pentru Hong Kong unde un bilet ajunge la 449 euro (evident, daca iei doua). Celelalte destinatii sunt Kuala Lumpur la 589 euro doar pentru zboruri KLM (daca vreti sa vedeti cum arata lounge-ul KLM din Kuala Lumpur, aruncati un ochi aici), Mauritius la 679 euro (oferta doar la Air France) si mai ales Windhoek, capitala Namibiei la 729 euro (promotie doar la KLM).

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a achizitiona biletele, aruncati un ochi pe site-ul Air France si KLM. Promotia e valabila pana pe 14 februarie (dar numarul de bilete este evident limitat) si perioada de calatorie este hat, pana pe 10 decembrie 2017 exceptand perioada 30 iunie – 12 iulie

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii