KLM: Hangzhou – 499 euro, KL – 599 euro, Rio – 649 euro. Doar 3 zile

KLM_Doar_3_Zile_Mai.JPG

A aparut si editia iunie a promotiei KLM „Doar 3 zile, 3 destinatii la tarife reduse”. Asa ca incepand de azi, timp de 3 zile, puteti cumpara bilete din Bucuresti spre Hangzhou (China), Kuala Lumpur (Malaezia) si Rio de Janeiro (Brazilia) la preturi promotionale. Iata amanuntele

Hangzhou la 499 euro este un pret excelent. Evident, o sa va intrebati unde e Hangzhou asta. Hangzhou este un orasel din China cu o populatie de circa 2,5 milioane locuitori si se afla destul de aproape de Shanghai de care este legat printr-o linie de mare viteza. Dar nu e cazul sa va grabiti spre Shanghai, pentru ca Hangzhou este unul dintre cele mai interesante orase ale Chinei de mijloc, faimos pentru lacurile si rezidentele nobililor de acolo.

Kuala Lumpur la 599 euro nu este un pret rau. Pe langa ca este un oras interesant, Kuala Lumpur este capitala zborurilor low-cost din Asia. Aici se afla baza principala a Air Asia, cea mai mare companie low-cost din Asia si una dintre cele mai mari din lume.

Rio de Janeiro la 649 euro. Ce sa zic, am vazut si preturi mai bune, dar daca doriti sa mergeti in America de Sud, este probabil cel mai bun pret al momentului.

Perioada de calatorie se intinde pana pe 11 Decembrie 2014.
Perioadele de black out, in care pretul promotional nu este disponibil, sunt: Kuala Lumpur: 1 iulie – 25 august 2014, Rio de Janeiro: pana pe 15 iulie 2014, Hangzhou: 1 iulie – 25 august si 1-20 octombrie 2014. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.klm.com.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest