Un nou magazin on-line de bagaje – Lamonza shop

home_L.PNG

De-a lungul timpului, pe blog au aparut diverse discutii cu privire la bagaje. Cele mai multe se refereau la politica companiilor aeriene cu privire la bagaje (tarife, se plateste, nu se plateste, etc), dar am vazut si intrebari de unde poti sa-ti cumperi un geamantan sau vreo geanta de voiaj. Pe vremuri, de obicei, cumparam de pe la marile hypermarketuri, dar intre timp, au aparut si magazine on-line de unde poti achizitiona fara sa mai alergi pana la vreun magazin si care de multe ori sunt si mai ieftine. Ei bine, astazi voiam sa va semnalez deschiderea unui astfel de magazine on-line numit “Lamonza shop”.

Dupa cum va dati seama dupa nume, este un magazin specializat doar pe produse Lamonza, produse care sunt cunoscute de aproape 2 decenii pe piata romaneasca. De-a lungul anilor, am avut si eu destule genti Lamonza si motivul pentru care le-am cumparat a fost foarte simplu – mi s-a parut sa aibe cel mai bun raport calitate – pret.

Dupa cum va spuneam, “Lamonza shop” tocmai se deschide saptamana aceasta si ca la aproape orice lansare, exista si niste oferte speciale la absolut toata gama de produse, reducerile variind intre 20 si 50%, deci semnificative. Aruncati o privire aici.

Si ca vorbeam de game, poate multi dintre voi cand auziti de Lamonza, faceti imediat legatura cu trolere si genti de voiaj. Aruncand o privire pe site, am descoperit insa ca Lamonza nu face doar trolere, ci mult mai multe produse necesare calatorilor – de la huse de aparat de fotografiat la rucsace mici (inclusiv rucsace tip troler), de la genti de dama la borsete si portofele. Spre deosebire de alte site-uri sau magazine, aici puteti gasi toate produsele Lamonza intr-un site prietenos si usor de folosit.

Evident, cele mai cunoscute produse Lamonza sunt totusi trolerele, unde exista o gama intreaga de culori si forme… Oferta de trolere contine 3 dimensiuni – mici (de 51 cm), mijlocii (de 61 cm) si mari (71 cm), dar puteti alege in functie de mai multe variabile cum ar fi colori, design, greutate, etc. Aruncati o privire aici si veti gasi descrierea complete a fiecarui produs in parte cu destul de multe amanunte (inclusiv greutatea fiecarui troller in parte – un factor de decizie important, cel putin din punctul meu de vedere.

Toate produsele cumparate pe site beneficiaza de 2 ani garantie si service gratuit pe viata :). Service gratuit pe viata inseamna ca in baza unei discutii/programari in prealabil, produsele Lamonza care se strica din cauza conditiilor de fabricare (de exemplu roti care cad, fermoare care se strica), si nu din cauza folosirii necorespunzatoare,  beneficiaza de reparatii gratuite la sediul importatorului Lamonza.

superlight.jpg

voyage.jpg

image002.jpg

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Vladimir spune:

    Cred ca sunt cele mai proaste materiale folosite pentru bagaje. Chiar daca au un pret mic comparativ cu Samssonite nu merita. Noi am luat un troler care la primul zbor s-a taiat la colturi, doar dupa un dus nu si intors.
    Nu as recomanda.

  • Alex spune:

    corect Vladimir, plus ca nu fabrica nimic pe placul wizzului – cu care ne-am obisnuit sa ne incepem calatoria…mai putin si ne educa wizzair sa pornim la drum cu plasute de legume de la Kaufland!

  • Andrei spune:

    Dată fiind neseriozitatea serviciilor de service pentru Samsonite nu as mai cumpăra NICIODATĂ produse Samsonite. Prefer Lamonza care sunt prompti, seriosi si onești in a-ți rezolva o problemă de service.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest