Promotie Aeroflot: Bangkok 471 euro, Beijing 416 euro, Tokyo 473 euro si alte destinatii

Aeroflot.jpg

Am fost alertat de cate zile, dar literalmente nu am avut timp sa ma uit cu mai mare atentie la ofertele Aeroflot. Pentru ca desi Li mi-a trimis newsletter-ul lor, necesita un pic de munca de investigatie pentru a vedea cat costa literalmente biletul de avion pentru ca Aeroflot (nefiind o companie aeriana din Uniunea Europeana) poate sa-si afiseze tarifele fara taxele aeroportuare si asta duce la niste tarife inselatoare (interzise in UE) pentru ca taxele aeroportuare sunt niste tarife obligatorii. Hai, poti calatori fara bagaj, fara mancare, cu checkin online sau fara alte servicii, dar taxele aeroportuare e musai sa le platesti (de aceea ele sunt incluse in tarifele afisate de companiile UE). Dar acum am avut un pic la dispozitie si m-am pus pe calculat cateva destinatii si mi-au iesit niste tarife traznet – Bangkok la 471 euro, Beijing la 416 euro sau Tokyo la 473 euro. Da, din Bucuresti :).

Acum va dau toate tarifele afisate de Aeroflot fara taxe aeroportuare. Daca va intereseaza vreo destinatie, intrati pe site-ul Aeroflot si simulati zboruri acolo. Taxele aeroportuare (la destinatiile care le-am simulat) sunt intre 284 si 354 euro. Deci:

Beijing, Delhi, Guangzhou, Hong Kong, Shanghai la 99 euro (deci pe undeva pe la 400 euro si ceva. Excelente)

Bangkok, Seul si Tokyo la 149 euro (deci, pe undeva sub 500 euro – foaaaarte bune)

Hanoi, Ho Chi Minh City, New York si Washington la 199 euro (deci undeva peste 500 euro, nu senzational pentru State, dar super-OK pentru Vietnam)

Los Angeles si Miami la 249 euro (cam la 600 euro. Pentru Miami, gasiti si alte companii mai ieftine, Los Angeles poate fi interesant)

Havana la 349 euro (cam la 700 euro. Air France poate fi mai ieftin)

 

Bilete pot fi cumparate pana pe 30 septembrie si dupa simularea de azi pentru Bangkok, Beijing si Tokyo sunt destule bilete disponibile.

Se poate calatori intre 21 octombrie 2014 si 28 martie 2015

Atentie insa la tranzitul in Moscova. In multe cazuri, poti avea parte de tranzit de 15, 18, 20 ore si pentru a iesi in oras iti trebuie viza. Sau stai in aeroport (parca e un capsule hotel prin Sherementievo). In plus, atentie la conflictul din Ucraina. Daca va continua, posibil ca UE sa introduca noi restrictii. Iar primul ministru rus Medvedev a declarat prin august ca daca se supara nu va mai da drept de survol peste Siberia companiilor aeriene din UE. Asta ar inseamna ca zborurile spre China, Japonia si alte destinatii ar trebui deviate pe la sud, peste Caucaz si Kazahstan, asta ducand la circa 1 ora in plus de zbor si deci costuri mult mai ridicate. Va dati seama ca in secunda 2, nici companiile aeriene rusesti (inclusiv Aeroflot) nu vor mai intra in spatiul aerian european. Trebuie sa tineti seama si de acest risc pentru ca desi pare mic, totusi exista. Dar preturile, mai ales cele pe Bangkok, Tokyo si Vietnam sunt chiar excelente !

Mai multe informatii pe site-ul Aeroflot

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii