Promotie Air France: Nairobi la 599 euro, Punta Cana la 789 euro. In plus, puteti castiga 2 bilete de Punta Cana :)

Air-France 1.jpg

In afara de seria de „3 zile, 3 destinatii”, Air France mai anunta din cand in cand si alte promotii. Tocmai a anuntat ieri o noua campanie promotionala pentru mai multe zile catre cel putin 40 destinatii. Dar hai sa vedem ce preturi bune avem pe aici

Daca nu ar fi fost simultan promotiile Qatar Airways, as fi zis ca preturile spre Asia sunt bune, asa ca mai degraba sa ma uit spre alte destinatii. Nairobi la 599 euro e chiar un pret bun, nici Johannesburg la 699 euro nu este chia de lepadat. Pe Americi, New York la 549 euro si Toronto la 575 euro sunt chiar bune.

Nu pot sa nu va atrag atentia spre Panama la 739 euro (de obicei, pretul spre poarta de intrare in America Centrala sare de 1000 euro), iar Punta Cana la 789 euro nu este deloc rau. In Europa, Lisabona si Madrid la 210 euro nu sunt deloc rele, mai ales ca Lisabona nu este deservita de un low-cost, iar la Madrid, chiar si cu low-cost, daca adaugi si bagaje si alte lucruri, tot cam pe acolo ajungi.

Mai multe informatii, inclusiv toata seria de destinatii la preturi promotionale, puteti sa gasiti aici.

Promotia dureaza pana pe 23 octombrie, iar perioada de calatorie variaza in functie de continent, le gasiti in linkul de mai sus.

MAI MULT

In caz ca totusi pretul de Punta Cana ti se pare mare (desi nu e :)), atunci ce ziceti de 2 bilete gratis pana in Republica Dominicana ? Intra pe site-ul France is in the Air, trimite o vedere on-line catre un prieten pana pe 23 octombrie si poti castiga 2 bilete pana la Punta Cana. Bafta !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii