Black Friday, acum si in turism

Black Friday.jpg

De cativa ani incoace, a aparut nebunia cu Black Friday, pornita paremi-se de electronice si apoi generalizata la tot soiul de produse si servicii. Mi-am cumparat si eu anul asta un laptop mic de calatorie pentru ca cel pe care-l am si pe care scriu chiar acum se misca cumplit de incet. Sper ca cel nou care evident ca a sosit acasa cu o intarziere de vreo 2 – 3 zile, fix dupa ce am plecat in Capul Verde sa fie mult mai rapid ca asta care-l am mi-a scos multi peri albi.

Dar nu despre laptopuri de Black Friday am vrut sa va scriu, au scris altii mult mai competenti in domeniu, voiam doar sa va anunt ca maine este Black Friday-ul in turism, asa ca vor aparea tot soiul de preturi mici.

Primii care au dat drumul sunt cei de la Paralela 45 a caror vinerea neagra incepe de joi pana luni, deci aveti cateva zile sa va ganditi sa cumparati in caz ca va face ceva cu ochiul (vor avea program special, sambata sunt agentiile deschise, iar asistenta on-line va fi non-stop).

Si pentru ca mi-au dat in avans lista de discounturi, sa v-o zic si voua

De cele mai mari reduceri (de pana la 50%) vor avea parte statiunile de pe Litoralul romanesc – Mamaia si Neptun, insa aceleasi promotii vor fi valabile si pentru Predeal sau Bulgaria. Cel mai mic pret este de 197 lei / persoana pentru pachet de 5 zile la un hotel de 3 stele din Neptun.

Mai exista reduceri chiar si pentru Revelionul care vine, nu numai pentru la vara – celebrul Revelion cu charter direct Bucuresti – Male va avea de maine o reducere de 15%. Reduceri de 100 euro/persoana se regasesc si la Revelioanele in Las Vegas, Bali si Thailanda, iar cel mai ieftin revelion este la Istanbul cu autocarul la 229 euro / autocarul (hotel 4 stele).

Vedeti ca mai sunt reduceri si de excursii de 8 martie, si de Carnavaluri si la circuite, reduceri care variaza intre 50 si 100 euro.

Acum daca nu v-ati dat toti banii pe electronice, aruncati o privire si pe ofertele de calatorii de Black Friday aici.

 

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest