In sfarsit, Air Berlin introduce zboruri la ore mai folositoare. Din 30 martie, al doilea zbor Bucuresti – Berlin

Air Berlin.jpg

De cativa ani incoace, Air Berlin zboara intre Bucuresti si Berlin la niste ore extrem de proaste daca te tenteaza vreun city break in Berlin si de asemenea, ratand marea majoritate a conexiunilor spre mai departe. Se pare ca si asa, avand monopol pe ruta Bucuresti – Berlin (pe vremuri, mai zburau spre capitala Germaniei si Taromul si Lufthansa, dar s-au retras) le-a mers cat de cat bine, asa ca introduc a doua cursa zilnica si de data asta la niste ore OK pentru city break-uri si conexiuni.

Acum 2 ani chiar s-a intamplat sa merg la Berlin impreuna cu castigatorii unui concurs organizat aici pe blog (premiul era un city break de 2 nopti la Berlin cu mine pe post de ghid) si a trebuit sa zburam cu CSA (schimband la Praga) pentru ca daca am fi zburat direct cu Air Berlin am fi avut la dispozitie doar 1 zi (sambata), in loc de 3 cu CSA (cand am avut si vinerea si duminica aproape full).

Ei bine, noile zboruri sunt la ore foarte bune daca vreti sa vizitati Berlinul (zborurile vor fi efectuate zilnic).

Bucuresti – Berlin 6:30 – 7:35

Berlin – Bucuresti: 21:35 – 0:40

 

In plus, vor ramane si vechile zboruri care opereaza la urmatoarele ore:

Bucuresti – Berlin 14:55 – 16:00

Berlin – Bucuresti 9:45 – 12:50

 

Am facut o simulare pentru aprilie si am gasit un tarif foarte bun la 130 euro la care se adauga si costurile suplimentare gen bagaje. Mai multe amanunte pentru schema de tarife o gasiti aici. Pentru rezervari de bilete, pe site-ul Air Berlin sau la alte agentii on si off-line.

In plus, cu noul zbor, puteti prinde diverse conexiuni spre destinatii din Europa Occidentala (mai ales Nordica), America de Nord si chiar si Asia. Am aruncat asa niste simulari si iata ce mi-a iesit: Koln la 195 euro, Helsinki la 196 euro, Stockholm la 219 euro, Copenhaga la 247 euro, St. Petersburg la 256 euro, New York la 701 euro, Bangkok la 723 euro, Seychelles la 846 euro, Jakarta la 886 euro, Tarifele la zborurile transcontinentale nu sunt deloc grozave, dar cele catre Europa Nordica, merita sa aruncati un ochi. Si sa luati in considerare si un city break la Berlin.

Sursa

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest