Vueling vine pe Otopeni – Un nou low-cost pe ruta Bucuresti – Roma

 Vueling.jpg

Compania aeriana low-cost Vueling este ultima companie care se alatura Tarom, Alitalia, WizzAir si Blue Air sa opereze pe ruta Bucuresti – Roma, una dintre cele mai circulate rute aeriene din Romania (la competitie cu Bucuresti – Milano si Bucuresti – Londra). Compania Vueling este compania low-cost a Iberia care alaturi de British Airways formeaza mega-grupul aviatic IAG (International Aviation Group) si a mai operat sporadic si in Romania. Desi la baza este o compania spaniola, Vueling s-a extins agresiv si in Italia, deschizand cateva baze operationale si acolo. Tocmai au anuntat aproape o duzina de noi rute operate din Roma si unul din orasele spre care va zbura este Bucurestiul

Vueling mai opereaza actualmente in Romania cursa Cluj Napoca – Barcelona, iar din Bucuresti a mai operat sporadic (asta-vara) curse spre Barcelona, Madrid si Bilbao (care vor fi operate si in vara asta). Chiar si acuma (mai precis in perioada Craciunului), Vueling va opera cateva curse Bucuresti – Roma. Pretul biletelor este de 40 – 50 euro (one way) si zborurile sunt deja incarcate pe site-ul Vueling. Vueling opereaza pe principalul aeroport din Roma – Fiumicino / Leonardo da Vinci.

Cursele Bucuresti  – Roma vor incepe pe data de 21 iunie, de 3 ori pe saptamana dupa urmatorul program:

 

Luni, miercuri, vineri:    Bucuresti – Roma 4:05 – 5:10 (mda, cam la o ora nefericita)

Marti, joi, duminica:       Roma – Bucuresti   23:55 – 3:05 (nici asta nu e la o ora cine stie ce). Dar daca vrei sa-ti maximizezi ziua in Roma, nu e un orar prea rau.

 

Spre deosebire de alte companii low-cost, Vueling ofera si posibilitatea de transfer, asa ca daca va doriti sa zburati mai departe spre orase ca Marrakech, Bilbao, Nice, Rennes sau Reykjavik, Vueling poate fi o optiune.

Pentru bilete, aruncati o privire pe site-ul Vueling.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Mihai spune:

    Interesant… deci va fi un red-eye flight. Nu stiu daca vor reusi sa faca mare branza, daca ne gandim ca orarele pe care le ofera concurenta sunt mult mai omenesti. Dar legaturile pe care le ofera din Fiumicino pot fi un added value, mai ales daca bagajul de transfera singurel catre destinatia finala.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest