Se incranceneaza batalia Bruxelles-ului. Ryanair taie la 26 euro. Dus-intors

Screenshot from 2014-12-23 13:41:11.png

Va ziceam mai ieri ca este un mini-razboi de preturi intre Wizz si Ryanair pe ruta Bucuresti – Bruxelles. Ryanair a anuntat 36 euro, Wizz-ul a taiat la 33. Azi, Ryanair a reactionat si a taiat la 26 euro. I like this game 🙂 Se pare ca tariful este valabil doar pana pe 25 decembrie.

Ce companie aeriana va baga un tarif mai mic de 26 euro dus-intors pe Bucuresti – Bruxelles ?

Preturile sunt valabile pentru zboruri din ianuarie (nu chiar de la inceput) pana in martie si biletele pot fi cumparate de pe site-ul Ryanair

 

 

Comentarii

  • ana spune:

    Draga Imperator, cu toata caldura iti doresc un an nou fericit, cu sanatate, dragoste, prietenie si multe calatorii despre care sa ne impartasesti impresii frumoase!

  • Cu Ryanair nu mai zbor veci, pururi si amin sa fie cu aia. Anul asta am zburat din Pafos si pana la Roma si am stat o ora pe pista in frig dupa ce am mai asteptat la coada in sala de asteptare. Ce sa mai vorbim de frigul din avion ? intarzierile cu avionul de parca mergea ca un trocalet ? Sictir la patrat cu compania Ryanair ca mi-a refuzat certificatul de imbarcare pe care il aveam printat si m-a pus sa platesc 70 de euro in plus. Si n-am fost singurul prost ca mai erau si alti suferinzi ca mine. Eu am plecat din Bruxelles cu auto-stopul spre Romania si am fost super misto. Putin mai lung drumul daca nu te dai de pe auto-strada,dar acum fiecare cu damblaua lui. Eu am venit in decembrie din Bruxelles la Bistrita in cateva zile pentru ca mi-am viziat cativa amici pe traseu. Dar la iesire din Koln am gasit masina pana in BAIA MARE. O sa ma intorc la primavara in Bruxelles,dar tot cu stopul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii