Prima promotie KLM din 2015: Beijing la 499 euro, Mombassa la 599 euro sau Bali la 699 euro

KLM.jpg

Nu a trebuit sa asteptam prea mult, ca iata ca au aparut primele promotii la biletele de avion pe destinatii exotice. Primii la apel, olandezii de la KLM care spre deosebire de anul trecut cand dadeau bilete la preturi promotionale pe 3 destinatii timp de 3 zile, de data asta, promoveaza mult mai multe destinatii, iar perioada de rezervare este hat pana pe 27 ianuarie. Dar, ca de obicei, numarul biletelor la preturi promotionale este limitat, asa ca daca va intereseaza, eu zic sa va grabiti. Dar hai sa vedem ce e interesant.

In primul rand, o serie de preturi bune spre marile metropole asiatice: Beijing (499 EUR), Hong Kong (569 EUR), Shanghai (549 EUR), Singapore (599 EUR), Tokyo (649 EUR) dar şi spre Bali – Denpasar (699 EUR).

Pret interesant spre Africa, mai precis la Mombasa, in Kenya la 599 euro. Pe America se poate si mai bine… New York la 602 euro. Astept cand va apare la vreo 500 :).

Dupa cum v-am spus, sunt mult mai multe oferte spre destinatii felurite, asa ca mai bine aruncati o privire aici, pe siteul KLM pentru lista completa

Comentarii

 • stefan spune:

  Kenya la 599 euro nu e chiar superpromotie. Am cumparat bilet tot cu KLM, pebtru februarie, Nuremberg- Kilimanjaro, la 300 euro. Ma mai costa maxim 100 din Bucuresti catre Nuremberg, includand o noapte de cazare.

  • Mihai spune:

   Stefan, Februarie este pentru cei cu servicii flexibile si care nu au copii la scoala …. 🙂 …. asa te duc in Brazilia in aprilie cu 400 eur dar ploua 24/7 ..

 • ALIN spune:

  da, sunt preturi bune, dar am vazut niste superpreturi la aeroflot, care are o promotie de vreo 4 luni si sa dau cateva exemple cu plecare din bucuresti si escala in moscova: tokyo 424 euro, Bangkok 524 euro, beijing 434 euro, Shanghai 434 euro, new delhi 478 euro, hong kong 474 euro. m-am interesat la ambasada rusiei la bucuresti si mi s-a spus ca: cetatenii romani care au o escala mai mica de 24 de ore pe teritoriul rusiei, nu au nevoie de viza cu conditia sa nu paraseasca zona de tranzit aeroportuara, deci am scapat si de viza ruseasca care stim cu totii ce greu se obtine….. spor la calatorit……….

 • Mihai spune:

  Ei nah! Uite, eu am fost in Kenya cu Turkish, in virful virfului sezonului, adica 23.12 – 07.01, Nairobi si intoarcere din Mombasa …. am platit 262 eur! ….. o mica precizare … era award ticket :)).

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest