Qatar Airways vine si el cu o promotie. In fine, Bangkok sub 600 euro !

Qatar Airways.jpg

A inceput anul, au inceput promotiile la bilete de avion. Dupa ce KLM a deschis balul saptamana trecuta, iata vine si Qatar-ul cu o noua promotie valabila 3 zile incepand de azi, 12 ianuarie pana pe 15 ianuarie. Stiu, probabil sunteti obisnuiti cu promotiile Qatar (au o periodicitate a lor), dar cred ca e prima oara cand vad Bangkok la un tarif (chiar si promotional) de sub 600 euro – poti zbura la Bangkok cu 572 euro ! Incet, incet, poate o sa vedem preturi de Bangkok si la vreo 500 euro, nu numai de China !

Ce preturi faine mai sunt ? Shangha ca de obicei la 400 si ceva de euro, mai precis 476 euro, Singapore la doar 535 euro (si de aici, poti ajunge rapid si ieftin peste tot prin Asia de Sud Est si Est !), Maldive la pret de low-cost (adica la pret de Fly Dubai) la 578 euro, iar Bali la 637 euro nu este chiar rau.

Evident, sunt mai multe destinatii in oferta, asa ca va invit sa aruncati o privire aici, pe site-ul Qatar Aitways.

Atentie, promotia este valabila pana pe 15 ianuarie 2015, iar perioada de calatorie este hat tot anul asta, adica din 20 ianuarie pana in 10 decembrie exceptand perioadele 26 martie – 2 aprilie, 6 – 13 aprilie si 15 iulie – 5 august.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest