Bilete de avion de Martisor: Roma @ 86 euro, Bruxelles @ 50 euro, Munchen @ 40 euro

Wizz Air.jpg

Suntem deja aproape de mijlocul lui februarie, vine Valentine’s Day (ma rog, Ballentine’s Day pentru unii), Dragobetele, Martisorul, 8 martie, ma rog, o sarabanda de ocazii de cadouri. Daca va propuneti sa oferiti un martisor mai altfel decat cel obisnuit facut din hartie, plastic sau metal si sa aibe forma de un e-ticket (tinand cont ca 1 martie pica fix duminica), am aruncat o privire la niste tarife pentru unele orase taman perfecte de un city break. Si evident ca am gasit niste preturi chiar bune la Wizz Air.

Din Bucuresti (preturile sunt dus-intors, includ taxele aeroportuare, nu includ bagaje)

Londra – 108 euro: daca pleci pe 26 februarie pe la pranz si te intorci pe 2 martie seara tarziu. Daca vrei sa vezi toate tarifele in fiecare zi din februarie, martie sau lunile urmatoare, arunca o privire aici.

Roma – 86 euro: daca pleci pe 26 februarie seara si te intorci pe 2 martie (oricare zbor, sunt 2). Si cum ziceam, daca vrei sa vezi toate tarifele pe luna, arunca o privire aici. Vei descoperi ca cel mai ieftin zbor din februarie costa doar 109 lei (dus).

Bruxelles – 50 euro daca plec pe 26 februarie si te intorci pe 2 martie. Pentru a vedea toate tarifele, arunca o privire aici. Cea mai ieftina zi este insa 25 februarie, cand biletul de Bruxelles costa 69 lei (15 euro)

 

Din Iasi

Atentie, Wizz a inceput sa opereze zborul de Milano incepand din 8 februarie, asa ca sunt niste preturi bune, asa de lansare 🙂

Milano – 57 euro. Plecarea pe 25 februarie, retur pe 4 martie. La fel, daca faceti click aici, veti descoperi ca cel mai ieftin bilet din februarie este pe 25 februarie la 129 lei (29 euro)

 

Din Timisoara

 Munchen – 40 euro. Plecarea pe 28 februarie, retur pe 3 martie cand un bilet Munchen – Timisoara costa 39 lei adica mai putin de 9 euro ! Aruncati o privire aici si pentru alte date.

 

Daca ati mai gasit niste preturi bune de Martisor, spuneti aici, poate mai inspirati si pe alti doritori de martisoare de calatorie 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest