A venit ianuarie… deci începe IEFTINUARIE la vola.ro, perioada cu cele mai mici prețuri din an la biletele de avion .

Ieftinuarie

Iată că a venit anul nou. Celebrul Douăzeci – douăzeci. Și, odată cu el, iată, începe din nou campania Ieftinuarie a celor de la vola.ro, o campanie care se desfășoară pentru a treia      oară și care, încet, încet, începe să devină o tradiție. Am anunțat-o și anul trecut și mă bucur să o anunț și anul acesta. Este luna ianuarie, este perioada cu cele mai mici prețuri la biletele de avion din an, o chestie pe care o simțeam și eu (și cred că și mulți dintre voi) și, iată, este al treilea an consecutiv, în care este confirmată de vola.ro prin Ieftinuarie.

Să o luăm pas cu pas. De ce ianuarie este cea mai ieftină lună? Pentru că este o lună tradițional cu încasări mici și puține bilete vândute de companiile aeriene. Banii, la nivel global, au fost cheltuiți de sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou (chiar și în țări necreștine, cum sunt cele din Asia, multă lume își ia vacanță și călătorește de Anul Nou european, iar în China, Crăciunul este celebrat cu fast, ca sărbătoare în care e musai să cumperi cadouri pentru cei dragi – evident, inclusiv bilete de avion), așa că în ianuarie, lumea își „linge” rănile financiare. Iar companiile aeriene, care au nevoie de un flux de numerar cât de cât constant tot timpul anului, reduc nivelul prețurilor. Nu este vorba de promoții – este vorba de nivelul obișnuit, „normal”, nepromoțional al prețurilor.

Acest lucru sună logic, iar eu și mulți dintre voi, probabil, l-am simțit de-a lungul anilor, dar cei de la vola.ro, care, vorba aia, asta e jobul lor, și, oricum, au date de pe sutele de mii sau milioanele de bilete de avion vândute de-a lungul anilor, au niște statistici beton, care fix asta spun. Și nu e vorba despre bilete cumpărate în ianuarie pentru zboruri în ianuarie, e vorba despre bilete cumpărate în ianuarie pentru zboruri oricând în timpul anului. Un zbor de Roma pentru mai, cumpărat în ianuarie, va fi mai ieftin decât dacă îl cumperi în februarie (exceptând, evident, dacă ai norocul să prinzi vreo reducere).

Cum ziceam, cei de la vola.ro și-au făcut temele și au descoperit că în ianuarie puteți  găsi bilete de avion mai ieftine cu pana la 60% decât cele luate în luna de plecare. Deci, dacă mai găsiți un pic de „vlagă” în cardul vostru și aveți de gând să călătoriți lunile următoare, e momentul să nu uitați de bilete de avion.

Iar dacă dati click aici , veți vedea tarifele de Ieftinuarie pentru cele mai populare destinatii, precum și premiile pe care le puteți câștiga în perioada campaniei.veti vedea niște grafice revelatoare pentru principalele destinații operate din România.

 

Deci, care sunt avantajele voastre :

  1. Evident, aveți șansa să cumpărați  cele mai ieftine bilete de avion din an. Așa că merită să faceți niște căutări      pe vola.ro unde pentru fiecare zbor din rezultate veți găsi niște grafice revelatoare pentru evoluția prețului.
  2. Dacă veți cumpăra bilete de avion de pe vola.ro, puteți  câștiga ceva suplimentar, împreună cu partenerii vola.ro
  3. Dacă plătiți  cu un card emis de Banca Transilvania, zilnic e o tragere la sorți și aveți șansa sa luati banii de pe biletul de avion înapoi – sub formă de vouchere pe care le puteți folosi pe vola.ro
  4. Orice client care cumpără un bilet de avion de pe vola.ro va primi două vouchere în valoare de 35 lei de la Free Now (fostul Clever Taxi) pentru călătorii cu taxiul de la și spre aeroport. În plus, săptămânal, prin tragere la sorți, puteți  câștiga vouchere în valoare de 1.000 de lei pentru călătorii cu Free Now.
  5. Dacă veți cumpăra bilete de avion  Blue Air de pe Vola.ro în timpul lui ieftinuarie, veți beneficia automat de 50% reducere la bagajele de cală și puteți      câștiga marele premiu, în valoare de 10.000 euro, constând în vouchere pentru zboruri Blue Air pe Vola.ro– este valabil      6 luni și poate fi folosit doar de      câștigător, așa că pregătește-te să te plimbi în fiecare weekend de la Dublin și Lisabona, până la Helsinki și Larnaca 😊.

 

Pentru mai multe informații, inclusiv care sunt cele mai mici prețuri de Ieftinuarie, va invit să aruncați o privire ––> aici

Și baftă la găsit superprețuri 😊.

 

Exemple de zboruri la preturi de Ieftinuarie

Ieftinuarie Londra

Londra (zboruri in aprilie)

Ieftinuarie Roma

Roma (zboruri in aprilie)

Comentarii

  • Andrei Zegrean spune:

    București-Hanoi și retur 650 EUR . Bun pret având in vedere ca nu demult era mai scump cu mult peste 100 euro.
    Însă e trist ca doar la o singura companie din multele care operează zboruri pe aceasta linie, am găsit aceasta reducere. Oricum, mulțumesc. Mi-am cumpărat. 😊

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest