Cum sa verifici repede cel mai bun tarif de la WizzAir: Bruxelles la 15 euro

Wizz Air.jpg

Aveti de gand sa plecati pe undeva intr-un weekend sau o vacanta mai lunga sau la rude ? Aveti si ceva flexibilitate in a alege zilele in care puteti calatori (asta e cea mai buna optiune in a zbura undeva) ? Hai sa va arat cum puteti vedea repede cele mai bune tarife pe zborurile Wizz. Pe site-ul Wizz exista o optiune sa vezi tarifele in fiecare zi dintr-o luna dintr-un singur tabel. Hai sa va arat.

Sa zicem ca vreti sa mergeti la Bruxelles din Bucuresti. Pe 12, 13 si 19 mai, biletul costa 69 lei (15 euro) ! Pe 6, 7, 9 si 15 mai, biletul costa 99 lei (22 euro). Faceti click aici si aflati zi de zi pe luna cat costa biletul.

Bucuresti – Larnaca cel mai ieftin in mai costa 109 lei (24 euro) pe 29 mai. Uitati-va aici.

Hai sa ne uitam la unele rute mai „grele” cum ar fi Bucuresti – Londra. Primul pret fain este 129 lei (29 euro) de abia prin iunie, mai precis pe 17 si 24 iunie. Uite aici !

Evident, exista posibilitatea sa verificati preturi usor si din celelalte orase, Uite, de exemplu, ma uit ca Cluj – Eindhoven, biletul de pe 28 aprilie costa 99 lei (22,50 euro). Ardeleni, ce ziceti de un 1 Mai la Amsterdam ? Va zic eu ca e de senzatie, este de asemenea cea mai buna perioada de mers la Keukenhof ! Uitati-va aici !

Nici Cluj – Londra nu e prea ieftin, dar din doua clickuri, gasesti un tarif de 179 lei (40 euro) pe data de 18 iunie. E cel mai bun tarif din urmatoarele 3 luni, uitati-va aici.

Si pentru ca stiu ca am cititori si din Constanta de unde Wizz Air va incepe in premiera sa opereze din 15 iunie spre Londra (sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multe rute !), vad in iunie destule optiuni la 129 lei (29 euro). Constanteni, nu ratati ocazia ca dupa aceea, vad tarife din ce in ce mai mari. Asa ca uitati-va aici pentru datele cu preturile cele mai mici !

Vreti sa aflati preturile pentru biletele retur. Fix pe aceeasi pagina, vedeti linkul pentru a vedea toate tarifele din luna respectiva si pentru retur !

 

 

 

[mwi-product sku=”WIZZ-Navy-Blue,WIZZ-Air-Black-Grey,WIZZ-Air-Navy-Pink” img_width=”200″ desc=”false” type=”add” btn_color=”blue” btn_link=”button” cols=”3″ ]

 

 

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest