Paralela 45 are 10 zile de reduceri la chartere si circuite. Pana pe 25 aprilie !

06. Panorama Santorini.JPG

Incepand de ieri pana pe 25 aprilie, Paralela 45 ofera o serie intreaga de reduceri cu ocazia faptului ca tocmai aniverseaza 25 ani de existenta (e una din primele agentii de turism private din Romania, dar, de fapt si una din primele firme private din Romania). Exista numeroase reduceri atat pentru chartere spre destinatii indeobste din Mediterana (gen Grecia, Turcia, dar si Italia sau Spania), dar si la circuite culturale prin Europa si nu numai. Toata lista de reduceri o gasiti aici.

Am aruncat si eu un ochi si pe niste destinatii care mi se par cele mai faine. In primul rand, m-am uitat la insulele grecesti unde inca n-am ajuns si sunt undeva sus de tot pe lista mea de prioritati. Ma refer la Mykonos unde cea mai ieftina oferta este la hotelul Daktilidis Village unde un sejur de 7 zile (prin iunie, adica o perioada pefecta pentru Ciclade) costa 777 euro pentru doua persoane cu avionul + ATENTIE si taxele aeroportuare ca multe alte oferte din pacate nu afiseaza si taxele aeroportuare. Adica 388,50 euro de caciula.

O alta insula in care musai trebuie sa ajung odata si odata e Santorini (apropos, ati fost careva ?). Si pentru ca (judecand dupa poze) arata intr-un mare fel :). Aici, cea mai ieftina oferta este la Kamari Star Villa unde pretul la capat de sezon in septembrie (cand si temperatura e cea mai buna, si plajele mai goale si preturile mai mici) este de 687 euro de cuplu (343,50 eur / om) pentru cazare 7 zile, avion (cu tot cu taxe) si transfer la / de la hotel.

Daca ati tot fost prin Grecia, va sugerez sa aruncati o privire si pe destinatiile noi de chartere cum ar fi cele spre coasta adriatica a Italiei, dar si pe Costa Blanca in Spania. La Rimini, unde se afla una dintre cele mai late plaje din Europa (si se afla si aproape de orasul-stat San Marino, care arata ca in basme), cea mai ieftina oferta este la hotel Diamond unde la inceput de septembrie, o camera pentru doi cu tot cu avion costa 928 euro (adica 464 euro / om).

Costa Blanca este undeva in zona Alicante – Valencia, o zona inca necalcata de prea multi romani, asa ca daca vreti sa experimentati ceva nou (alaturi de paella, gazpacho si nu se poate altfel, sangria), unde hotelul H Top Palm Beach costa 948 euro pentru doi (474 euro / persoana) pentru 7 zile cu tot cu avion si taxe aeroportuare.

Oferte sunt, nu va pot ura decat vacanta frumoasa 😉

Tripsta-logo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest