KLM + AIR FRANCE. Nu numai love, ci si tarife bune: Amsterdam 129 euro sau Point a Pitre si Shanghai 499 euro

Air France

Hopa, nici nu incepu septembrie, ca au aparut o serie de promotii noi – azi e ziua Air France si KLM care arunca niste tarife faine – nu numai departe, ci si in huburile proprii. Dar hai sa va zic ce tarife mi se par chiar faine.

Aici, in Europa, Amsterdam la 129 euro nu am mai vazut demult. Tinand cont ca nu exista zboruri low cost spre orasul vedeta a Olandei, mi se pare un pret foarte foarte bun. Spre Paris, e mai scump, costa 159 euro, dar si acesta este un pret OK.

Pe alte continente.

Asia – Beijing si Shanghai la 499 euro mi se par niste preturi bune. Hong Kong la 529 euro, dar si Kuala Lumpur la 539 euro mi se par chiar niste preturi care trebuie luate in considerare.

America de Nord – New York si mai ale Boston la 554 euro sunt preturi bune. Pentru cei cu rude in Canada, vedeti ca Montreal este disponibil si el la 555 euro

Africa – Air France / KLM insista cu preturi bune in Africa de Sud – Johannesburg la 599 euro e chiar bun. Cape Town e 699 euro.

America de Sud / Caraibe – Point-a-Pitre in Guadelupa este la 499 euro. Si asta este un super-pret pentru Caraibe ! Daca aveti de gand sa vedeti Caraibele, sa stiti ca asta e o oferta la care trebuie sa va ganditi serios !

Perioada de vanzare este pana pe 15 septembrie, dar evident biletele la preturi promotionale sunt intr-un numar limitat, asa ca actionati repede. Perioada de calatorie: pnna pe 31 martie 2016 pentru India, Africa, Asia, pana pe 26 iunie 2016 pentru SUA, Canada si Mexic si pana pe 20 iunie 2016 pentru America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian.

Mai sunt si alte destinatii indepartate la preturi bune, asa ca aruncati o privire aici !

Etichete:
·

Comentarii

 • Mihai spune:

  Hei, eu nu vad unde e perioada de vanzare pe site-ul KLM, tu cum ai aflat-o? Thanks!

 • Alex Cby spune:

  Rezervat. Bucuresti – Shanghai si Beijing – Bucuresti: 493 Euro/persoana de pe site-ul KLM

 • Ana spune:

  Dragă Imperator, te rog mult sa ma lămurești si pe mine in legătură unele aspecte legate de biletele de avion.
  1. Daca iau bilet de la klm pt Asia (îndepărtată), va trebui sa plătesc vreo taxă suplimentara pt bagajul de cala? Am citit undeva o atenționare legată de asta, dar lucrurile inca nu imi sunt clare.
  2. Am citit pe un forum ca site-uri precum avion.ro si tripsta.ro ar percepe taxe ascunse la plata cu cardul, desi informatia era cam veche. Am gasir recent un bilet pe avion.ro București-Hong Kong, pt februarie, zbor combinat Tarom + Turkish Airways, la doar 500 euro. Imi pare suspect de mic prețul. . De aceea te intreb daca or avea taxe ascunse. .

  • Imperator spune:

   1. Daca zbori cu ei in afara Europei, nu platesti bagajul de cala.
   2. Nu exista taxe ascunse, toate taxele sunt la vedere. Trebuie sa mergi cu simularea pana la momentul in care iti cere cardul si acolo vezi cat e pretul cu toate taxele.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest