PROMO TAROM: Roma @ 79 euro, Budapesta @ 99 euro, Dubai @ 139 euro

01. Tarom pe aeroportul Mykonos

Hopa, uite o idee chiar faina a Tarom. Cu ocazia Zilei Nationale, compania natioanala Tarom baga o promotie de pret, iar preturile sunt chiar bune. Mi se pare o legatura buna 🙂 Dar nu vreau acum sa analizez daca Tarom este sau nu o companie nationala, doar sa va zic care sunt preturile promotionale … Atentie – promotia nu incepe azi, ci pe 28 noiembrie, deci mai asteptati cateva zile si fiti gata sa cumparati ceva daca va tenteaza. 

Bucuresti – Atena, Istanbul, Larnaca , Roma, Salonic, Sofia si Iasi – Istanbul la 79 euro

Bucuresti – Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Viena şi Iasi – Bologna, Roma, Torino la 99 euro

Bucuresti – Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm si Valencia;  Cluj – Viena;  Iasi – Londra, Munchen şi Sibiu – Munchen la 119 euro

Bucuresti – Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv şi Iasi – Tel Aviv la 139 euro.

ATENTIE: perioada in care se pot cumpara biletele la pret promotional este 28 noiembrie – 1 decembrie si se poate calatori doar in iarna asta intre 10 ianuarie si 29 februarie 2016 (ca sa stiti pentru ce date cautati). Cum am spus, numarul de bilete este limitat, deci grabiti-va pe 28 noiembrie sa luati ce va doriti (din experienta promotiilor trecute, primele dispar Amman, Dubai si destinatiile spaniole.

Pentru mai multe amanunte, aruncati o privire pe site-ul Tarom. Tot de aici, se pot cumpara si biletele de avion.

Etichete:
·

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest