Revelioane din oferta J’Info Tours

DSC05481

De cateva zile incoace, tot primesc mailuri de la cititori care ma intreaba despre Revelioane. Fie ce sa faca in cine stie ce destinatie in general de departe, fie sa le zic ce oferte exista pe piata. Am intrebat-o pe Maria de la J’Info Tours ce Revelioane au la vanzare si de asemenea ce destinatii se vor „face”. Exista destule oferte pe piata, dar pentru care trebuie un numar minim de participanti si daca nu se strang, turul respectiv nu se desfasoara pana la urma. Deci, iata ce Revelioane se fac.

Dubai – 8 zile, se zboara cu Tarom. Vremea este perfecta in Dubai in perioada respectiva – nici prea cald, evident, nu e rece, iar Dubaiul incearca si chiar si reuseste sa puna in scena unul dintre cele mai spectaculoase showuri de artificii din lume.

Madeira – 7 zile, se zboara cu TAP. Vorbeam de artificiile din Dubai, dar sa stiti ca si Madeira se lauda cu un spectacol de artificii de a intrat in Cartea Recordurilor. Aici nu o sa aveti ocazia de a face baie in mare, dar insula este de un pitoresc aparte si pe langa plimbari pe munti si experiente urbane, va puteti bucura de o vreme primavarateca.

Madeira + Lisabona – 8 zile, se zboara cu TAP. Sincer, mi-ar face cu ochiul mai degraba optiunea asta pentru ca Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Tocmai am revenit de acolo saptamana trecuta si mi-a confirmat din nou si din nou ca e un oras minunat in care pur si simplu nu poti sa nu te simti bine.

Daca insa cautati experiente mai indepartate si mai exotice, iata tururile care sunt confirmate si unde mai sunt locuri

India – 11 zile in triunghiul de aur din Nord (Delhi – Agra – Jaipur), dar si in orasul sfant Haridwar. Taj Mahal este unul dintre cele mai frumoase monumente care le-am vazut vreodata si cu asta am zis cred eu totul. Atentie insa, desi toata lumea stie ca in India e foarte cald, in perioada Anului Nou este rece, asa ca sa va luati haine groase 🙂 Si sa va bucurati de incredibilele monumente ale Indiei.

America de Sud – expeditie de 17 zile de-a latul Americii de Sud de la Lima la Rio de Janeiro. Se viziteaza unele dintre cele mai faine locuri din America de Sud, e drept cam in viteza, dar sunt cu adevarat cele mai „cele” – de la Macchu Picchu la cascada Iguazu, trecand prin Cuzco, capitala Imperiului Incas, dar si Buenos Aires… iar finisul este in incredibilul Rio. Da, e cam in viteza, dar daca vrei sa vezi repede cele mai faine locuri din America de Sud, e un tur care te-ar putea interesa.

Vietnam, Cambogia, Thailanda – 17 zile prin Indochina, incluzand evident Halong Bay si mai ales incredibilul Angkor Wat, care alaturi de Taj Mahal si Bagan (Myanmar) mi se par cele mai frumoase creatii arhitectonice ale Asiei.

 

Cam astea ar fi optiunile mai „exotice”. Apropos, pe voi unde o sa va prinda Revelionul ?

 

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest