Tarife promotionale pentru Revelion in Dubai

8. Dubai Mall

Judecand dupa numarul de intrebari pe care le primesc cu privire la Revelion, ma face sa cred ca sunteti inca destui care inca nu ati decis unde sa-l intampinati pe 2016. Pentru cei care vor sa-l intampine intr-un loc cu soare si caldura, dar nu la capatul lumii, vedeti ca Paralela 45 are o campanie de tarife reduse pentru Revelion in Dubai. Campania de preturi reduse dureaza pana pe 26 noiembrie 2015.

Nu vreau sa va spun prea multe despre Revelionul din Dubai. Pot sa va spun ca am fost acum cativa ani in Emirate in jur de Revelion si erau 20 si ceva de grade ziua si, evident, soare. Vreau doar sa va arat vreo 2 filme pentru a va lamuri cum Dubaiul intampina Anul Nou. Poate va inspira 🙂

 

 

sau aici

 

 

Ofertele le gasiti aici pentru plecari din Cluj si Bucuresti (zboruri directe cu Wizz, Fly Dubai sau Tarom).

Daca alegeti sa zburati cu Fly Dubai, aici gasiti ofertele. Daca vreti sa zburati acolo cu Tarom, acestea sunt ofertele.

Iar ca recomandare unde sa stati in Dubai, eu sunt fan Al-Barsha, se afla pe linia de metrou si foarte aproape (adica cateva statii de metro maxim) de cateva locatii cheie – Mall of the Emirates, Burj Khalifa / Dubai Mall, Dubai Marina intr-un cartier plin cu restaurante la preturi decente si supermarketuri non-stop. Printre oferte, se regasesc si cateva hoteluri in Al-Barsha cum ar fi Grandeur Al-Barsha la 770 euro / persoana la vreo 10 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates sau City Maxx Al-Barsha la 869 euro fix langa Mall of the Emirates.

 

 

 

Tripsta-logo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest