Ai bilete cumparate la TAP dupa 28 martie ? Iata posibilitatile de recuperare

01. TAP Portugal Bucuresti

In ultimele zile, dupa ce TAP a anuntat ca nu va mai zbura la Bucuresti, mai multi m-ati intrebat ce pot face cu biletele cumparate pentru primavara si vara asta. Iata am primit instructiunile care vi le redau complet mai jos, In principiu, aveti posibilitatea de a cere rerutarea (adica sa va puna pe alte curse sa ajungeti la destinatia dorita) sau rambursarea. Iata amanuntele.

Exista 3 posibilitati de asistenta care pot fi puse la dispozitia pasagerilor:

–          Emiterea unui document pentru transport ulterior sau excedent de bagaj (EMD), insumand c/val biletului initial – acest document poate fi folosit pentru serviciile mentionate in interval de 1 an de la data emiterii.

–          Rerutarea pe zboruri alternative, operate de TAP sau partenerii Star Alliance (LH, OS, SK si SN), pana la destinatia finala din biletul emis pe TAP.

–          Rambursarea c/val biletului; se va rambursa suma integrala pentru bilete cu calatoria neinceputa si se va calcula prorata aferenta segementelor de calatorie neutilizate, pentru bilete cu calatoria inceputa

In functie de modalitatea de achizitionare a biletelor, pasagerii trebuie sa contacteze urmatoarele entitati pentru a discuta despre varianta de asistenta pe care o agreaza:

 

1.       Pasagerii care au achizitionat biletul de avion printr-o agentie de turism (online sau traditionala) se vor adresa reprezentantilor acesteia pentru a discuta despre modalitatea preferata de asistenta – rerutare sau rambursarea c/val biletului;

2.       Pasagerii care au achizitionat biletul de avion de pe site-ul official al companiei TAP, www.flytap.com, se vor adresa Contact Center-ului TAP, folosind una din adresele de mail de mai jos  si specificand codul de rezervare si/sau numarul de bilet in cauza:

rarefunds.tps@tap.pt  &   reservas.online@tap.pt

Etichete:
· ·
Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Multumim! mie mi s-a anulat zborul…dar nu am primit inapoi inca banii. Inca astept, dar au fost receptivi pana acum. Intre timp mi-am refacut vacanta cu bilete Blueair, si am inpartit vacanta intre Madeira si Algarve 🙂

  Cristina 28 ianuarie 2016 1:26 Răspunde
  • Sunt sigur ca or sa-ti dea banii, poate va mai dura ceva. Oricum, e bine ca te-ai rezolvat 😉

   Imperator 28 ianuarie 2016 9:44 Răspunde
 • mie mi-au returnat din 530 euro doar 185 euro

  elena 19 ianuarie 2019 9:01 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii