TAP Air Portugal are reduceri de 15% spre 83 destinatii.

01. TAP La Lisabona

Continua sarabanda de reduceri la bilete de avion oferite de diversele companii aeriene si, iata a venit si randul reducerilor celor de la TAP Air Portugal. Spre deosebire de alte companii aeriene care fac reduceri mai mari sau mai mici spre anumite destinatii, cei de la TAP au optat sa ofere reduceri pentru toate destinatiile lor – si sunt in toata lumea: din Rio pana la Fez, din Maputo pana la Toronto. Dar sa va dau amanuntele.

Perioada in care promotia este valabila: 17 septembrie – 1 octombrie 2018 (evident, preturile pot creste atata timp cat gradul de incarcare a cursei creste)

Perioada de calatorie: 1 noiembrie 2018 – 1 iunie 2019 (timp berechet)

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de oferta:

 

Pasul 1: intra pe site-ul TAP Air Portugal.

Pasul 2: simuleaza zborul care te intereseaza. Alege si optiunea „my dates are flexible” pentru a alege cele mai ieftine date. Vezi ca ai si optiunea de a sta intre 1 – 5 zile fara costuri suplimentare pentru biletul de avion in Lisabona.

Pasul 3: alege din cele 4 tipuri de tarife existente (fiecare din ele cu anumite servicii gen bagaj de cala, alegere loc in avion, etc, etc). ATENTIE: promotia nu este valabila pentru tariful „Discount” (cea in care ai doar bagaj de mana si mancare / bautura incluse), ci pentru celelalte 3 tarife. Poti alege de exemplu tariful „Basic” unde ai inclus un bagaj de cala si posibilitatea de schimbare sau anulare a biletului in schimbul unei sume de bani. Alege mai intai zborul dus, apoi cel intors.

Pasul 4: Apasa butonul rosu „Confirm”.

Pasul 5: Inainte de a apasa butonul rosu „Book now” care iti sare in ochi cauta unde scrie „I have a promotion or a congress code”. Bifeaza-l si apoi introdu codul TAP8PROMO18.  Din pacate, ecranul te va duce din nou la alegerea zborurilor (cred ca nu e vreun bug sau nu e bine facut) si apoi dupa ce vei apasa din nou pe „Book now” vei vedea pretul final…. si poti alege sa cumperi biletul.

 

Poti sa afli mai multe informatii despre promotie aici –––––> Promotie TAP Air Portugal

Va urez sa gasiti ceva bun 🙂

 

Comentarii

  • antonioro spune:

    La ce preturi nesimtite la bilete are TAP(idem Turkish),o reducere de 15% trece neobservata-oricum costa mai mult ca si concurenta.

    • Stefan spune:

      Dar poti sa stai linistit in casa. Si asa, din pacate, zonele turistice sunt din ce in ce mai poluate de indivizi ca tine.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest