Camelia Badiu, Bavaria Tour – “Avem reduceri de 35% pentru circuite, dar discountul va scadea cu 5% in fiecare luna”

11. Plaja Rosie din Gozo, Malta

Revin astazi cu un nou interviu cu Camelia de la agentia Bavaria Tour, cu care am mai avut o discutie acum un an. M-am gandit sa revin si s-o intreb care mai sunt noutatile in piata turistica romaneasca.

Deci, Camelia, poti sa ne mai spui cateva cuvinte despre Bavaria Tour – de cand ati inceput, cati turisti ati avut si in ce tip de turism va specializati?

Agentia Bavaria Tour a pornit acum aproape zece ani, ca o afacere de familie. In 2014, compania a trecut printr-un proces de rebranding, care face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung. Este o agentie de turism din Bucuresti care activeaza de zece ani pe piata, dar in 2014 proprietarii au hotarat sa isi redenumeasca agentia in Bavaria Tour. Procesul de rebranding a constat nu doar in schimbarea logo-ului firmei, ci si in reasezarea principiilor noastre de business, regandirea punctelor tari, a oportunitatilor si restructurarea brandului ca personalitate. Valorile de la care nu abdicam niciodata sunt profesionalismul, dorinta de a fi mai buni in fiecare zi, integritatea morala si etica. Agentia Bavaria Tour beneficiaza de o echipa tanara, puternica si dinamica, unde colegii sunt tratati corect si unde clientii si partenerii sunt tratati cu admiratie si cu stima. Echipa noastra este alcatuita din oameni cu experienta in domeniul turismului, bine pregatiti profesional. Cunoastem bine destinatiile pe care le gestionam, participam regulat la prezentari, traininguri, famtrip-uri si incentive-uri. Pe langa ofertarea pentru circuite, sejururi, city break, ne ocupam si de sectorul de business travel pentru rezervari hoteluri, tururi, bilete de avion, intalniri de afaceri, team-building-uri, conferinte, congrese etc. Datorita unei investitii costisitoare facute in 2014 in softul de gestiune interna si management, ne propunem cresterea volumului de rezervari in urmatorii 5 ani cu minimum 5% pe piata de turism, in special la circuitele externe. Atuul nostru este promptitudinea, împreună cu seriozitatea si amabilitatea fata de clientii nostri, care revin an de an. La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate. Misiunea noastra este sa intelegem dorintele turistilor nostri si sa venim in intampinarea lor cu oferte personalizate, care sa reflecte cerintele fiecarui turist.

 

Revin cu aceeasi intrebare, dar, sincer, asta e una dintre cele mai dese intrebari pe care le primesc – este Bavaria Tour o agentie sigura? Cum iti asiguri clientii ca sunteti o agentie care isi tine promisiunile?

Eu cred ca demonstram ca suntem una dintre cele mai sigure agentii de turism, si una care stie sa-si tina promisiunile prin faptul ca existam de 10 ani pe piata turistica si, mai ales, prin faptul ca 90% dintre clientii nostri sunt turisti vechi, care calatoresc cu noi an de an si care revin de fiecare data cu aceleasi incredere si entuziasm. Ba, mai mult, ne recomanda prietenilor, cunostintelor.

Agentia Bavaria Tour stie sa-si pastreze clientii aproape, prin campanii de fidelizare, prin bonusuri si reduceri oferite in permanenta turistilor nostri, care ne sunt foarte dragi si pe care ii pretuim foarte mult.

Punem suflet in fiecare rezervare facuta si acest lucru este demonstrat, avand in vedere ca multi dintre clienti ne-au devenit si prieteni, de-a lungul anilor.

 

Cati turisti ati avut anul trecut? Cum a inceput 2016?

Anul trecut, am avut aproximativ 3.000 de turisti, inscrisi atat la circuitele turistice cu grup, cat si la sejururi, chartere cu avionul.

Despre 2016 pot spune ca a inceput „in forta”, nici macar nu am avut timp sa ne revenim dupa anul trecut. Din ianuarie am fost asaltati cu cereri, mai ales pentru circuite, deoarece la noi excursiile beneficiaza in permanenta de reduceri. Chiar si acum, oferim o reducere de 4% la anumite circuite pentru 2016.

 

Hai sa vedem care sunt tendintele din acest an. Ce vezi? Stim ca multi sunt speriati de atentate si de alte probleme. Vezi vreo schimbare in comportamentul clientilor tai, mai ales in al celor fideli?

In anul 2016, turistii ne cer foarte mult programele Senior Voyage, care sunt programe foarte bune, prin intermediul lor poate calatori oricine, fara limita de varsta, iar destinatiile sunt multiple si variate. Spania, Italia, Franta, Dubai sunt foarte solicitate, avem si doua croaziere, una pe Mediterana si alta in Emiratele Arabe Unite, care au un real succes.

Mari schimbari nu sunt in randul turistilor nostri, sigur ca evitam din start anumite zone care nu sunt atat de sigure in acest moment, chiar daca unii dintre ei s-ar aventura si in astfel de destinatii.

 

Care sunt destinatiile-vedeta ale Bavaria Tour? Ce oferte ai pentru aceste destinatii?

Destinatiile-vedeta ale agentiei Bavaria Tour sunt cele exotice; avem in oferta o serie de circuite exotice care cuprind si cateva zile de sejur la plaja si care au un mare succes.

Printre destinatiile exotice se numara Malaysia cu Insula Batam, Thailanda, cu sejur la Phuket, Cambodgia, circuitul in Africa de Sud de 21 de zile are cerere foarte mare, si alte cateva destinatii pe care le puteti gasi pe site.

 

Hai, da-mi una tare la mare. Spune-mi vreo oferta sau mai multe, asa, ca intre prieteni… 

Colaborez foarte bine cu Hotelul Riviera din Mamaia, care a fost complet renovat anul trecut, totul este la superlativ acolo, camerele au fost redecorate superb, toate serviciile sunt excelente, nu am avut vreodata comentarii din partea clientilor. Iar tarifele sunt mai mult decat rezonabile, avand in vedere amplasarea.

 

Stiu ca voi aveti o serie de oferte interesante la circuite. Spune-mi care sunt circuitele europene pe care le consideri la cel mai bun raport calitate/pret.

Da, avem acum o oferta foarte buna la circuitele din 2017, turistii se pot inscrie cu reducere de 35%, daca platesc integral, sau cu avans de doar 50 de euro la tariful standard. Reducerea continua tot anul 2016, dar in fiecare luna va scadea cu 5%.

CIRCUIT PRAGA 7 ZILE AUTOCAR — de la 85 euro/pers

CIRCUIT VENETIA MILANO VERONA 6 ZILE AUTOCAR — de la 126 euro/pers

CIRCUIT 5 CAPITALE 4 ZILE AUTOCAR — de la 100 euro/pers

CIRCUIT INDIA 7 ZILE — de la 386 euro/pers

CIRCUIT CLASIC CHINA 9 ZILE — de la 562 euro/pers

CIRCUIT SENIORI TURISM SOCIAL ISRAEL 5 ZILE — de la 126 euro/pers

CIRCUIT AFRICA DE SUD 19 ZILE — de la 1426 euro/pers

Si mai de departe? Ce ai recomanda?

Este greu de facut o recomandare generala, noi facem recomandarile individual, fiecarui turist i se potriveste altceva. Intotdeauna, le oferim clientilor si consultanta, de exemplu vin la noi hotarati pentru un circuit in Spania de 12 zile, dar afla ca acest program este mult prea alert pentru ei si, la final, ne multumesc pentru recomandare si pentru faptul ca i-am orientat catre excursia potrivita pentru ei.

 

Unde pot sa va contacteze?

Turistii ne pot gasi pe bd. Mihail Kogalniceanu nr. 18, intre orele 9:00 si 18:00, de luni pana vineri; sambata, lucram doar cu programare. Telefon 0744300309 sau pe e-mail, unde raspundem non-stop, la office@bavariatour.ro

 

Si, ca o concluzie, de ce Bavaria Tour?

Promptitudine, disponibilitate, amabilitate, implicare, atasament fata de clienti.

 

Multumesc!

DSC_0377 (Copy)

Camelia Badiu, Bavaria Tours

16. Marele Palat din Bangkok

Bangkok

20. Templul Angkor Wat din Cambogia

Angkor Wat. Cambogia

Leu - Africa de Sud

Safari

08. Statui de pe pod din Praga

Praga

01. Taj Mahal Agra

Taj Mahal – India

01. Marele Zid Chinezesc

Marele Zid chinezesc

Categorii:
Interviu

Comentarii

  • Laur spune:

    Ideea e urmatoarea : cand urmezi linkurile ofertelor, preturile sunt cu aproximativ 50 euro mai mari. Circuitul in praga porneste de la 126 euro, nu 80, cum mentionezi in articol. Mai multa seriozitate, va sfatuiesc

  • Adi spune:

    Circitul INDIA care e prezentat cu prețul de 386 EUR costă în realitate 926 EUR…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest