Priceless Cities – un program MasterCard inclus in cardul Wizz Bancpost

Priceless City

Va povesteam, mai acum cateva saptamani, despre cardul de credit al celor de la Bancpost, in colaborare cu Wizz Air si despre faptul ca de cate ori il folosesti, acumulezi niste puncte pe care le poti converti in reduceri la bilete Wizz Air sau chiar si in bilete gratuite. Dar nu este unicul avantaj. Fiindca este un card MasterCard, cei care il detin pot beneficia si de avantajele programului celor de la MasterCard „Priceless Cities”.

Dar ce este „Priceless Cities”? Este un program prin care cei de la MasterCard au ales o serie intreaga de orase importante din punct de vedere turistic din intreaga lume si au negociat niste reduceri sau avantaje aditionale prin aceste orase. Hai sa trec cateva in revista.

Sa incep cu unul din orasele mele favorite, Parisul. Cei care au cardul WIZZ – Bancpost pot beneficia de un tur neobisnuit in Muzeul Orsay (sincer, mi-a placut mai mult decat Luvrul)… vei avea un ghid care nu numai ca iti va arata operele erotice evidente, dar te va face sa le descifrezi si pe cele care au mesaje camuflate si ambiguu. Iar acest ghid nu va fi altul decat Jean Manuel Traimond, autorul cartii „Guide erotique du Louvre et du Musee d’Orsay”. Afla mai multe amanunte, aici.

 

Exista, de asemenea, reduceri la hoteluri. De exemplu, la hotelul Anderson din Milano (nu stiu cum se face, dar am stat aici în urmă cu vreo 15 ani si mai bine), poti sa ai reduceri de 10% si late check out.

Doresti sa experimentezi moda italiana? La Roma, ai parte de o reducere de 10%, dar si de retus gratuit la „Degli Effeti”.

Si multe alte idei – fie din zona gastronomica, fie tururi mai deosebite, fie reduceri la hoteluri de lux. Destinatii ?  In Europa, in programul „Priceless Cities”, sunt incluse Parisul, Berlinul, Munchen, Milano, Roma, Madridul, Moscova, Stockholm, Londra si, mai aproape de noi, Istanbul (unde ai oferte la un restaurant, la, poate, cel mai prestigios hotel din oras – Ciragan Kempinski (am fost la el la un eveniment in februarie si arata intr-un mare fel) si la un consult intr-o clinica din oras).

Pentru lista completa de oferte, aruncati o privire aici, iar pentru amanuntele cu privire la MasterCard WIZZ – Bancpost card, aruncati o privire aici.

Si sa nu uit – vedeti ca e o promotie in curs pentru cardul de credit. Daca va luati cardul pana pe 10 iunie (data meciului cu Franta), primiti un fular al Echipei Nationale a Romaniei. Toate amanuntele le gasiti aici.

 

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii