O noua serie de beneficii de la cardul Mastercard WIZZ – Bancpost: reduceri la aproape 100 de magazine si servicii in Romania inclusiv din domeniul calatoriilor

reduceri

Va povesteam mai acum ceva timp despre cardul Mastercard WIZZ – Bancpost, care, pe langa avantajele obisnuite de la un card de credit, ofera si acumularea de puncte care pot fi convertite in reduceri de pret sau chiar in bilete gratuite pe zborurile Wizz. Tot mai acum cateva luni, va povesteam despre programul Priceless Cities, prin care posesorii cardului puteau obtine reduceri in diverse colturi din lume. Am primit mai apoi cateva comentarii sau mailuri a caror esenta era “bine, bine, am reduceri la Bangkok si Paris, dar la Bucuresti am vreo reducere?”. Sincer, habar n-aveam si m-am interesat si am descoperit ca, da, exista tot soiul de reduceri cu aproape 100 de magazine si furnizori de diverse servicii din Romania.

Am aruncat un ochi pe lista si vad ca reducerile sunt structurate pe mai multe domenii: „Fashion & Accesorii”, „Gourmet” (Restaurante si baruri), „Calatorii”, „Beauty”, „Cadouri”, „Deco” si „Business si dezvoltare personala”.

Sunt o gramada de branduri cunoscute de haine (de la Bigotti la Ferrari), restaurante de tot soiul, spa-uri, saloane de infrumusetare si cate si mai cate. Pe multe nu le stiu, nu sunt un fashionist, dar sigur veti regasi locuri interesante. Ca de obicei, o sa ma concentrez pe ce imi place si pe ce scriu: reducerile pe care le puteti obtine daca tineti cardul din zona de calatorii.

 

Asigurari Allianz Tiriac – puteti obtine o reducere de 20% la asigurarile de calatorie (sper ca va faceti ori de cate ori iesiti din tara). Reducerea o obtineti daca intrati pe site-ul companiei asiguratoare si platiti cu cardul Mastercard WIZZ – Bancpost.

Autoworld – 3% din valoarea facturii de service. Ma rog, e legata mai mult de auto, dar are de-a face si cu calatoriile… uneori, ti se mai strica si masina. Oferta este valabila in doua service-uri din Cluj-Napoca.

Avis – reducere 20% la inchirierea de masini pe teritoriul Romaniei. Avis are vreo 17 puncte de inchiriere in 13 orase ale Romaniei, solicitati reducerea cand rezervati masina.

Happy Tour – reducere 10 euro pentru orice bilet de avion achizitionat si 5% din orice pachet de servicii de vacanta. Reducerea se poate obtine de la sediile Happy Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania. O gasiti in Bucuresti, Constanta si Ploiesti

Hotel City Plaza Cluj-Napoca – nu il stiu, dar presupun ca e un hotel cu staif din capitala Ardealului. Obtii 10% din tarifele de pe site-ul hotelului

Hotel Privo Tg. Mures – am auzit numai lucruri spectaculoase despre hotelul Privo. A castigat o serie intreaga de premii la nivel national si chiar international, datorita designului modernist si serviciilor. Tot mi-am propus sa ma duc candva sa-l vad, dar… Tg. Mures e cam departe. Sper sa ajung. Dar, pana atunci, puteti obtine reduceri de 7% din tariful diverselor servicii, trebuie sa contactati hotelul pe mail.

Hotel Radisson SAS Bucuresti – e fostul hotel Bucuresti, fix in buricul targului, la doi pasi de Palatul Regal. Reducerea este doar pentru apartamentul Elite Presidential sau Royal si este semnificativa – de 50%.

Villa Csonka – chiar ca n-am auzit vreodata de ea, dar este detinuta tot de hotelul Privo de la Tg. Mures, deci sigur e ceva foarte cool. Reducerea e de 10% pentru cazare si de 7% pentru alte servicii, trebuie sa contactati hotelul Privo.

LOT – 10% reducere pentru pretul biletelor companiei aeriene LOT la toate zborurile lor europene si intercontinentale. Reducerea nu se aplica la tarifele promotionale (gen Crazy Promotions) si pot fi obtinute de pe site-ul companiei aeriene.

 

Acestea sunt toate reducerile pe care le puteti obtine in zona de calatorii daca achitati serviciile cu cardul Mastercard WIZZ – Bancpost. Aceste reduceri sunt valabile doar in anul 2016, dar sunt convins ca si in 2017 vor fi cel putin la fel de multi parteneri, daca nu si mai multi. Trebuie doar sa fiti atenti cand se va publica lista.

Pana atunci, daca vreti sa consultati lista completa, aruncati o privire aici, pe site-ul Mastercard, iar pentru mai multe informatii cu privire la cardul Mastercard WIZZ – Bancpost, aruncati o privire aici.

 

Sursa foto

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest