Promo Orange + Alcatel: cumpara un telefon si primesti un bilet de avion gratuit

Alcatel Orange

Vad din ce in ce mai multe promotii interesante care au legatura cu calatoritul, vacante, locuri de explorat. Si nu pot sa nu vi le spun si voua, mai ales ca tocmai mi-a trecut prin fata ochilor o promotie care, din cate mi-aduc aminte (si lucrez totusi in marketing de peste 20 de ani!), nu a mai fost vreodata in Romania. Cumperi un telefon si primesti un bilet de avion! Fara tragere la sorti! Dar hai sa va zic amanunte.

Ce e de facut? Simplu. Trebuie sa achizitionezi un telefon Alcatel Pop 4 (obligatoriu, de la un magazin Orange). Daca te numeri printre primii 9.000 de oameni care achizitioneaza telefonul si urmeaza pasii de aici primesti un bilet de avion catre una dintre urmatoarele destinatii: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Lisabona, Londra, Paris, Roma sau Stockholm. Nu trebuie sa zburati maine, aveti dreptul sa va folositi biletul de avion pana, hat, pe 30 iunie 2017 (adica, pana peste un an). Atentie, biletul de avion acopera taxele aeroportuare si taxa de kerosen, dar nu si eventualele taxe de bagaj de cala. De asemenea, este obligatoriu sa petreceti cel putin o sambata noaptea la destinatie (ceea ce mi se pare normal, daca vreti un weekend intr-unul dintre aceste orase).

Despre Alcatel Pop 4 puteti afla mai multe aici. Este un smartphone performant (1.1GHz quad-core Qualcomm Snapdragon și capacitate de 8GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Are doua camere foto, una oferind 8 megapixeli, cea de-a doua 5 megapixeli), taman bun pentru o calatorie pe undeva in Europa. Pretul unui astfel de telefon este chiar OK – 39 de euro daca ai un abonament Orange Me 14 sau 115 euro (pret standard).

Promotia se adreseaza tuturor clientilor Orange, fie ca au abonament, fie ca au cartela preplatita. Promotia este deschisa, de asemenea, persoanelor juridice, nu numai celor fizice. Aveti timp pana pe 15 august 2016 sa profitati de oferta si puteti afla mai multe amanunte din regulamentul oficial.

Si daca ma intrebati pe mine, v-as recomanda sa mergeti la Barcelona sau Lisabona, daca nu ati mai mers ☺•

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest