Cod „secret” de discount la Wizz Tours – City break Roma 3 nopti / 2 persoane la 106 euro !

Harta Europei

Atentiune … vedeti ca a aparut un cod de reducere care trebuia sa fie doar pentru clientii Wizz Tours, dar cumva a aparut pe mai multe site-uri. Este un cod care iti aduce o reducere de 75 euro (care in unele cazuri inseamna chiar si 50% din costul initial) pentru pachete de city break.

Codul este  IBOOKAGAIN. El trebuie pus in casuta de coduri (vedeti mai jos) si simulati destinatia / perioada. Eu am aruncat o privire in viteza si am simulat un pachet la Roma la inceput de octombrie (care continua sa fie o vreme tare faina). Cat a iesit ? Cel mai ieftin – 106 euro pentru 3 nopti de cazare pentru 2 persoane ! Cu zbor inclus ! Adica 53 euro pentru 3 zile in Roma avion + cazare ! Mie mi se pare un super pret.

Grabiti-va pentru ca reducerea este valabila doar AZI.

Intrati pe site-ul Wizz Tours, completeaza ce destinatie vrei + datele si nu uita sa scrii codul.

Wizz Tours offer

Si apasa pe cautati. Uite ce mi-a dat pentru Roma de exemplu. Fix, cand scriu, colegele mele de birou isi cumpara city breakuri intr-o veselie (gen Milano 145 euro / 2 nopti pentru 2 persoane tot in octombrie)

Wizz oferta

Sursa info

Comentarii

 • Doru spune:

  Cezar, pe bune? Poate ca genul asta de articole merg la cei creduli.
  Daca tie ti se pare mega-afacere sa stai la 20 km de centrul Romei, intr-un camping ca cel din articol, sau mai stiu eu in ce vagauna, doar pentru placerea de a introduce un cod, ma face sa cred ca ori n-ai ce face, ori nu mai ai inspiratie la scris.
  Nu te supara, dar daca tot ti-ai cladit un website si incerci sa dai sfaturi, da unul calumea. Unul din care omul chiar sa aiba ceva de invatat/castigat. Eu inteleg ca-ti mai iese si tie de-o placinta la Wizz din cand in cand cu toate postarile, dar spune-o pe de-a-ntregul daca te apuci de-o treaba. Spune si cat dai pe transport pana la cazarea aia, spune si cat timp pierzi din zi, spune si cat te duce cheltuiala cu mancarea sa stai in zona respectiva. Si sa vedem, mai ajungem la 100 eur sejurul, sau la 400? Ca asa n-am facut nicio branza.
  Roma e un oras abordabil in orice luna, daca stii cum sa ajungi, cum sa pleci si cum merg lucrurile. Iar la experienta ta, ma indoiesc ca nu poti da un sfat corect.

 • Doru spune:

  Uite, tot in viteza am simulat si eu ceva, la aprox. 150 eur, fara niciun cod wizztour: https://s3.postimg.org/3xyhiir/demo.jpg
  3 nopti la inceput de octombrie, zbor Roma si inapoi, cu cazare in Ciampino.
  Am mic dejun, la aeroport pot s-ajung si pe jos, ori transport public, nu autocare de transfer.
  Iar din Termini fac 20 minute, 15 cu trenul si 5 pe jos, cu 1,5 eur.
  Mie asta mi se pare super pret.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest