Plecati in vacanta de Paste – 1 Mai ? Nu uitati de asigurare. Aveti si 10% reducere cu codul IMPERATOR10

Asigurare calatorie

Dupa 2 ani de stat acasa (in 2020 chiar ca am stat acasa fiind lockdown, in 2021, ne-am mai strecurat prin Egipt sau Zanzibar, dar foarte putini dintre noi), iata  ca vine din nou Pastele si 1 Mai de data asta cu extrem de putine restrictii pandemice. Si sunt convins ca multi dintre voi o sa si plecati pe alte meleaguri, desi 1 Mai pica anul asta destul de prost – duminica, dar conteaza mai putin – ultima saptamana de aprilie va fi o binemeritata vacanta pentru toti. Dar daca plecati, si prin multe locuri nu va mai cer PLF sau certificate verzi, nu uitati totusi sa va faceti asigurare de calatorie – pentru cat pretul a 2 pizza dintr-o pizzerie din Napoli, evitati sa platiti apoi cateva sute sau mii de euro – ca ati calcat stramb si ati facut fisura (da, mi s-a intamplat acum mai bine de 10 ani la doi pasi de Piata Victoriei, dar se putea intampla oriunde in lume), daca v-a cazut vreun ghiveci in cap, sau, Doamne fereste vreun accident de masina sau motocicleta. Sau chiar daca va pierde compania aeriana bagajele.

Ei bine, voiam sa va zic ca prietenii de la Eurolife FFH ofera o reducere de 10% pentru voi, cititorii blogului Imperator Travel daca introduceti codul IMPERATOR10. O obtii foarte simplu, cand va apucati de completat datele in dreptunghiul “Cod discount”, completati IMPERATOR10.

IMPERATOR

Asigurarea se face rapid si usor, on-line in cateva minute si o puteti face oricand inainte de a iesi din tara – in fata portii de imbarcare la avion sau stand la vama la Giurgiu, Nadlac sau orice alta granita rutiera. Evident, o poti face si cu mai mult timp inainte, dar daca uitati si va aduceti aminte in ultima secunda, e OK, se rezolva.

Intrati aici pentru a face o asigurare ––> Asigurare calatorie

 

Si calatorii sigure si faine va urez in aceasta primavara superba!

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest