Doar pana azi: New York @ 499 euro, Montreal @ 519 euro si alte preturi bune in Premium Economy

Air France

Air France are o serie de preturi promotionale la bilete, evident tot e perioada de Black Friday. Din pacate, nu le-am sesizat decat in dimineata aceasta, asa ca sunt valabile pana azi. Daca aveti in plan o tura pana la New York sau Montreal, aruncati o privire. In plus, e una dintre putinele promotii ale lor pentru clasa Premium Economy. Dar hai sa va zic mai pe larg.

Tarifele promotionale la clasa economy sunt pe destinatiile New York (499 euro), Montreal (519 euro) si Mexico City (759 euro). Mexico City nu ma da pe spate, dar New York si Montreal sunt chiar bune.

Clasa Premium Economy este o clasa intermediara intre business class (care e destul de scump) si economy. Se afla plasat in primele randuri ale clasei economy si avantajul este ca ai mai mult spatiu la picioare (un avantaj important daca zbori 6, 8, 10 ore sau chiar si mai mult), iar scaunul se da „pe spate” mai mult. Am zburat asta-vara spre Lima cu „premium economy” si desi la prima vedere nu pare cine stie ce, dupa cateva ore iti multumesti ca ai platit un pic mai mult si ai mai mult loc de intors.

Tarifele promotionale la Premium Economy sunt pe destinatiile: Panama City (789 euro), Fort de France, Martinica (959 euro), Punta Cana, Republica Dominicana (1039 euro), Bogota, Columbia (1049 euro) si Lima, Peru (1169 euro).

 

Perioada de calatorie: 15 decembrie 2016 – 30 iunie 2017.

Biletele pot fi achizitionate pe site-urile Air France si KLM.

 

 

Despre ce poti face in New York, arunca o privire pe articolele mele despre New York.

 

Etichete:
· ·

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii