Tarom are promotia aceea de primavara de 79, 99, 119, 139 euro. Doar pentru martie

Tarom

Mai multi m-ati intrebat in ultimele saptamani daca Taromul mai are promotia aceea cu 79 sau 99 euro pe care o au ei in fiecare iarna. Habar n-aveam. Nici nu stiam daca vor avea sau nu, tinand cont de cat de incremenit este Taromul de ani de zile incoace. Pana la urma a venit. E drept, cam din scurt, dar tot e bine. Promotia a fost anuntata zilele trecute, dar preturile inca nu erau in sistem – deci nu puteai sa cumperi biletele la preturi promotionale. In dimineata asta, m-am uitat pe site-ul Tarom si preturile sunt cele promotionale. Am testat doar Bucuresti – Atena si Bucuresti – Londra si se confirma. Deci daca vreti sa va plimbati undeva in martie la preturi bune, acum e momentul sa intrati pe site-ul Tarom.

Conform comunicatului Tarom, tarifele promotionale sunt urmatoare

79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Roma, Munchen;

99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Frankfurt, Larnaca, Londra, Sofia, Viena şi între Iaşi şi Munchen şi între Sibiu şi Munchen;

119 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Amsterdam, Budapesta, Salonic, Stockholm şi Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.

139 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Barcelona, Beirut, Madrid, Paris, Praga şi Tel Aviv şi între Cluj şi Viena.

Perioada promotiei: 16 – 26 februarie 2017

ATENTIE: perioada calatoriei: 1 – 31 martie 2017 !

Evident, numarul biletelor este limitat, dar uitandu-ma acum pe Atena si Londra cel putin, par garla.

Biletele pot fi cumparate pe site-ul TAROM.

 

PS: Cei care cumpara bilete in perioada promotiei, pot castiga prin tragere la sorti unul din cele 4 vouchere in valoare de 120 euro pentru a achizitiona un alt bilet Tarom pentru zboruri pana la sfarsitul lui iunie. Bafta, m-as bucura sa fie unii dintre voi !

Tarom promo Londra

Bucuresti – Londra

Tarom promo

Bucuresti – Atena

Etichete:
·

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest