Wizz Air are 36 rute din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu la doar 9 euro spre Italia, Germania, Belgia si Olanda

20-wizz

Wizz Air este fara dubii cea mai mare companie aeriana care opereaza in Romania. Are de departe cele mai multe avioane, cele mai multe rute si cele mai multe baze raspandite prin toata tara. Si de foarte multe ori si cele mai bune preturi, inclusiv pe rute unde au monopol. Pentru ca vin Valentine’s Day, Dragobetele, Martisorul si 8 Martie (Dumnezeule, ce sarabanda) si mai ales primavara, m-am gandit sa selectez toate rutele pe care Wizz Air are bilete la doar 9 euro. Adica 39 lei. Adica cam cat o pizza mare 🙂 Dar hai sa trec in revista rutele unde poti gasi bilete la 9 euro. Nu sunt putine, sunt 36 rute. Si daca luam in considerare si preturile de 14 euro, ar fi fost mult mai multe.

Din Bucuresti

Bruxelles. La dus, uitati-va la ultimele 10 zile din martie si inceput de aprilie. La retur, numeroase date din martie.

Bologna. Atat la dus, cat si la intors veti gasi numeroase date in martie si inceput de aprilie. E chiar si pe un zbor pe 21 februarie

Cluj-Napoca. La dus, numeroase tarife la 9 euro pentru februarie si prima jumatate al lui martie. La fel si dinspre Cluj

Milano – Bergamo. Atat la dus, cat si la intors veti gasi numeroase date cu bilete la 9 euro in martie si aprilie.

Roma, La dus, poti gasi tarife de 9 euro pe datele 15, 27, 29 martie si 10 aprilie. La retur – 7, 8, 15 martie si 6 aprilie. Exista de asemenea, mai multe date cu bilete la 14 euro

 

 

Din Cluj Napoca

Bari. Pe 19 si 26 martie, 2 si 16 aprilie la dus. 12, 13 si 26 martie la retur.

Frankfurt – Hahn. Doar pe 22 martie la dus. La retur, ai mai multe optiuni pe 8, 15, 22 si 25 martie.

 

Din Timisoara

Timisorenii sunt mult mai avantajati… numeroase destinatii la 9 euro.

Bari. Numeroase date in februarie si martie, dar si pe 7 aprilie. Numeroase date in februarie si martie pana la inceput de aprilie pentru retur.

Bologna. Numeroase date in martie si la inceput de aprilie. Cel mai ieftin retur e la 14.99 euro in 6, 10, 24, 30 martie si 6 aprilie.

Bruxelles. Numeroase date in februarie si martie, dar si pe 4 aprilie. Numeroase date in februarie si martie pentru retur

Dortmund. Numeroase date in martie, dar si pe 4 aprilie si 15 mai. 7, 14 si 23 martie la retur.

Eindhoven. 14, 21 si 31 martie la dus. Cateva date din februarie si martie la retur (ultima data e 19 martie).

Frankfurt – Hahn. Numeroase date in martie si inceputul lui aprilie. Numeroase date in martie pentru retur.

Milano – Bergamo. Numeroase date in martie, si chiar si acum in februarie. De asemenea, numeroase date la retur tot in februarie si martie.

Munchen – Memmingen. In jurul datei de 1 aprilie la dus. 28 si 30 martie la retur.

Venetia – Treviso. Numeroase date in martie, cel tarziu pe 10 aprilie. Numeroase date pentru retur, inclusiv pe 7 aprilie.

 

Din Iasi

Bologna. Numeroase date de la mijlocul lui martie pana la mijocul lui aprilie. Cele mai ieftine retururi sunt la 14,99 euro pe 3, 10 si 13 martie

 

Din Craiova

Bologna. Numeroase date in martie pana pe 8 aprilie. Cel mai ieftin retur este 14,99 pe 1 aprilie (nu e pacaleala :))

Roma, Pe 30 martie si 6 aprilie. Cel mai ieftin este 17 euro pe 6 aprilie.

 

Din Sibiu

Milano – Malpensa. Numeroase date la sfarsit de februarie, prin martie si inceput de aprilie. De asemenea, la retur.

 

Nota: Preturile la bilete erau valabile in cursul dupa-amiezii de azi. Biletele includ taxele aeroportuare obligatorii, dar nu si bagaje, mancare, etc. Preturile pot se modifica de la o ora la alta, asa ca ar trebuie sa va grabiti daca vreti sa le prindeti. Le gasiti pe aici.

 

01. Wizz Bucuresti - Bruxelles

02. Wizz Timisoara - Dortmund

03. Wizz Cluj - Bari

 

Comentarii

 • George spune:

  Buna,

  Care ar fi teoria dvs pentru care Clujul are constant putine rute la 9€ la Wizz (Bari, Malmo si inca vreo doua destinatii, si alea cu precadere in low season) si numeroase rute la preturi exorbitant de mari. iar timisorenii, desi au rute mult mai putine, sunt atat de norocosi?

  • Imperator spune:

   Explicatia e simpla. Competitia. La Timisoara, exista si baza operationala a Ryanair care e foarte agresiv, in timp ce la Cluj, se afla baza operationala a Blue Air care nu mai este in competitie directa cu Wizz Air, s-a dus mai sus in segmentul de „hybrid airline” si deci are preturi mai mari.
   Dar n-as spune ca de la Cluj sunt preturi exorbitante… e adevarat, nu sunt preturi extrem de mici.
   Ma uit asa in diagonala – Basel, Bergamo, Berlin, Billund, Bologna, Bratislava, Bruxelles, Dortmund, Eindhoven. Munchen, Nurenberg sau Venetia la 15 euro, Karlsruhe, Larnaca, Malta, Paris, Roma sau Stockholm la 20 euro, Doncaster, Malaga (zbor de peste 3 ore) si Londra la 25 euro nu mi se par deloc „exorbitante”. Ai nu mai putin de 12 destinatii care costa doar 5 euro in plus (iar majoritatea nu costa 9 euro nici din alte aeroporturi).
   In plus, Clujul este favorizat cu zboruri spre destinatii care nu sunt deservite din nici un alt aeroport din tara. E vorba de Bratislava / Viena, Karlsruhe / Baden Baden, Palma de Malorca sau sa nu zic ca Frankfurt – Hahn sau Munchen – Memmingen nu sunt acoperite din Bucuresti, baza cea mai mare si cu cele mai multe rute din Romania. Deci nu as zice ca nu sunt destule zboruri din Cluj si la preturi bune in conditiile in care nici nu prea exista competitie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest