Oferta TAROM: interne de la 39 euro si internationale de la 79 euro

01. Tarom pe aeroportul Mykonos

Cand nimeni nu se astepta sa mai vada ceva de la Tarom cel putin pana la vara, iaca a aparut o promotie din neant. Si nu e rea deloc, mai ales pe anumite destinatii care nu sunt deservite de low-costuri. Dar hai sa va zic despre ce e vorba.

In primul rand, cred ca e pentru prima oara cand vad o oferta simultana si pentru zboruri interne, dar si zboruri internationale. De asemenea, e pentru prima oara cand se vand bilete la preturi promotionale pe o perioada lunga, chiar foarte lunga – perioada de calatorie se intinde hat pana 31 martie 2018 adica poti cumpara bilete pe un an inainte ! Dar iata detaliile

39 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea, Timişoara;

79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena şi între Iaşi – Torino şi între Sibiu şi Munchen;

99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.

Pretul biletelor este pentru zboruri dus-intors, bagaj de cala inclus, mancare (difera in functie de durata zborului), mile pe Flying Blue si altele.

Ca idee, nu ratati Ammanul (99 euro e pomana fara lumanare), Amsterdam (unde nu zboara nici un low cost), Beirut (e un oras fain si 99 euro e foarte, foarte bine), Praga (din nou, nu sunt low costuri acolo) sau Chisinau (79 euro e super pret si vei descoperi o Romanie altfel).

Atentie – perioada de vanzare este pana pe 5 aprilie (dar banuiesc ca numarul biletelor este limitat, asa ca e bine sa va grabiti daca vreti sa prindeti ceva bun) si cea de calatorie pana la anul, dar SUNT MULTE ASTERISCURI.

Cititi-le aici:

Oferta nu este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 14 – 18 aprilie 2017;

Oferta este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 15 iulie-31 august 2017 doar pentru cursele operate de TAROM pe rute între Bucureşti şi Amman, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Istanbul, Chişinãu,Sofia, Viena, Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea sau Timişoara.

Oferta nu este valabilã pentru cãlãtorii între Bucureşti şi Tel Aviv în perioada 04-12 octombrie 2017

Oferta este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 22 decembrie 2017 – 07 ianuarie 2018 doar pentru cursele operate de TAROM  pe rute între  Bucureşti şi Belgrad, Istanbul, Chişinãu şi Sofia.

Apoi, daca va aflati printre cumparatorii de pe site-ul Tarom, puteti castiga un voucher pentru a cumpara bilete Tarom la pret redus.

Mai multe amanunte gasiti aici. Spor la cumparaturi !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest