Promotie Tarom: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv si Valencia la 92 euro (dus-intors)

01. Tarom pe aeroportul Mykonos

Au inceput sa se indese si ofertele la Tarom si asta nu e un lucru rau pentru calatori. Dupa cum scriam acum cateva zile, flota Tarom va primi in curand doua avioane Boeing 737-800NG si cu aceasta ocazie, Taromul a anuntat o promotie fix pe rutele pe care vor opera aceste avioane (Cluj-Napoca a fost exclusa): Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv si Valencia. Dupa cum spuneam, avioanele sunt nou-noute si vor avea capacitate de 189 pasageri fiind in configuratie de companie aeriana low-cost (adica nu vor avea business class).

Perioada de rezervare: DOAR 3 ZILE: De azi pana pe 21 mai.

Perioada de calatorie: 19 iunie 2017 (data planificata ca primul avion Boeing 737-800NG sa incepe sa opereze, actualmente, se afla in Anglia la vopsit in culorile Tarom, el initial fiind produs pentru turcii de la Pegasus) – 31 martie 2018.

 

Am verificat in viteza pe Bucuresti – Amsterdam, e garla de bilete la pretul asta (iar Amsterdam e o ruta pe care v-o recomand pentru ca nu exista nici o companie low-cost sa opereze spre cel mai mare aeroport olandez)

Biletele pot fi achizitionate pe site-ul Tarom.

Comentarii

 • Traveltov spune:

  In realitate apare ca 92e ar fi tarif per segment (si doar daca e zburat cu noul 737), nu dus-intors. Adica te poti duce sau intoarce cu 90 eur. Am facut simulari pe spania valencia, sub cca 190/adult/return ticket nu exista (mai sunt niste taxe de 5 eur/bilet peste cei 90 eur).

  • Imperator spune:

   Am gasit pe Amsterdam si Valencia acum 2 zile garla de bilete la 92 euro dus-intors. Cel putin in cazul a vreo 10 saptamani, zi de zi. Evident, biletele sunt limitate si multe s-au dat rapid.

 • adrian spune:

  Capacitate de 189 de euro ???

 • Cristian spune:

  S-a terminat….azi 21 mai am incercat eu si pe AMS e 200 eur dus intors…e mai ieftin cu KLM.
  E facut pentru reclama probabil au scos 10 bilete la pretul asta 🙁

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest