Promo Qatar Airways: 569 euro pentru noua destinatie – Chiang Mai

Iaca, zilele acestea, a mai aparut o noua promotie Qatar Airways. Unele preturi sunt ok, altele nu ma dau pe spate, dar sunt niste lucruri foarte interesante, de aceea m-am gandit sa le impartasesc cu voi, In primul rand, vreau sa va spun din nou ca cei de la Qatar Airways lanseaza cursa directa din Doha spre fabulosul nord al Thailandei, spre Chiang Mai… si ca la destinatii noi, apar si preturi promotionale – poti sa zbori direct la Chiang Mai „din 2” fara sa mai treci pe la Bangkok cu doar 569 euro.

Vorbind simplist, Thailanda este formata din 3 mari zone – sudul cu plajele acelea incantatoare, cu stancile care rasar direct din apa din zona Krabi, cu fructe de mare fabuloase. Centrul graviteaza in jurul mega-metropolei Bangkok, un oras in care nu poti sa te plictisesti chiar daca stai saptamani in sir. In schimb, Nordul este o alta Thailanda – Thailanda aceea bucolica, romantica, o Thailanda fresh, cu traditii bine inradacinate. Iar Chiang Mai este centrul si poarta de intrare spre aceasta Thailanda… o Thailanda care nu trebuie s-o ratezi !

De altfel, acum, odata cu introducerea zborurilor spre Chiang Mai, poti zbura la Chiang Mai, vizitezi nordul, apoi un Air Asia pana la Bangkok si apoi din nou un nou salt cu vreo companie low-cost spre sud, spre insule. Si poti zbura direct acasa din Krabi fara sa te mai intorci … evident in caz ca dai de preturi bune :).

 

Dar hai sa mai vedem ce contine oferta. In primul rand, o sa va intrebati ce este Sohar – destinatia care se afla in fruntea ofertelor. E undeva in Oman, spre granita cu Emiratele. In contextul actual in care nu mai exista zboruri intre Emirate si Qatar, cei de la Qatar au deschis ruta spre Sohar care este cel mai apropiat aeroport de Emirate. Ca idee, sunt cam 200 km intre Dubai si aeroportul Sohar, asa ca ruta a fost deschis pentru a deservi legaturile spre Emirate. Evident, in cazul nostru, nu imi dau seama la ce ne-ar interesa Sohar, atata timp cat poti zbura direct linistit cu Wizz Air sau Fly Dubai. Dar cine stie.

Alte preturi de remarcat sunt Shanghai (la 499 euro) si mai ales Canberra, capitala Australiei, o alta destinatie noua a Qatar Airways la numai 879 euro !

 

In plus, zilnic, prin tragere la sorti, poti castiga bilete de avion, cazari de lux si multe alte premii daca achizitionati bilete Qatar Airways la oferta.

 

Toate preturile promotionale si detaliile cu privire la tombola, poti gasi aici.

 

Comentarii

 • antonioro spune:

  Cind e cel mai ieftin de vizitat Thailanda?

  • Imperator spune:

   Probabil in perioada de inundatii care in general e prin octombrie.

   • Cristina spune:

    Te contrazic un picuț, Cezar. Prin octombrie nu prea mai vorbim de inundații, ba cam de la jumătatea lunii începe sezonul mai „rece” în Thailanda. Sigur, mai plouă, dar nu vorbim de furtuni ori inundații, foarte ploioase și „furtunoase” sunt lunile iunie, august și septembrie. Mai ales august nu prea e de vizitat insule. Sau cel puțin asta am experimentat eu în cei trei ani de când locuiesc în Thailanda.
    Evident că foarte ieftin e în sezonul ploios, dar aș zice că nici martie sau aprilie nu-s de lepădat. E plin sezon uscat, așa că pe insule e ok dacă poți suporta căldura, evident.

    • Imperator spune:

     Octombrie este sezonul de inundatii pentru ca vine imediat dupa marile ploi din septembrie, combinat cu ploi din octombrie. Marile inundatii de anii trecuti au fost prin octombrie… Thailanda este destul de lunga si are diverse zone climatice. Uite aici, pentru mai multe cifre: http://www.thaizer.com/weather/when-is-the-rainy-season-in-thailand/
     De acord cu martie si aprilie, e perioada secetoasa, e drept si destul de cald, dar este relativ off-season. Cele mai mici preturi sunt insa toamna

     • Cristina spune:

      Evident că nu pot contrazice acele statistici, sunt făcute în timp și, cum spui și tu, Thailanda este destul de lungă.
      Eu vorbeam despre ceea ce am experimentat eu în cei trei ani aici. Așa, cât se poate de empiric, în cei trei ani ai mei aici vremea în octombrie a fost chiar bună. Mai plouă și prin septembrie, dar furtunile cele mai mari le-am experimentat în august. Dară, după cum știm, metoda empirică nu s-a dovedit a fi infailibilă 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii