WIZZAIR: Poti acum sa cumperi mai multe bilete de avion pe aceeasi ruta, folosind acelasi nume.

Wizz Air continua sa inoveze in ceea ce priveste serviciile si astazi a venit cu o idee noua. Ai de gand sa mergi undeva cu niste prieteni, dar nu stii exact cine va veni si ai dat peste niste preturi foarte tari ? De acum inainte, poti cumpara pana la 9 bilete de avion furnizand doar numele tau. In plus, oferta asta va fi de ajutor si pentru agentiile de turism care organizeaza tururi sau sejururi intr-o anumita perioada si inca nu s-a inscris toata lumea. Cum functioneaza ?

Simplu, iti faci rezervarile on-line normal, cumperi mai multe bilete deodata si la toate dai numele tau. Apoi optezi pentru serviciul „Flexible Travel Partner” care, atentie, costa 47 lei / pasager / zbor. Mai precis, trebuie sa bifezi „Voi adauga un nume mai tarziu”. Din momentul achizitionarii biletului pana la momentul check-in-ului (adica pana la 3 ore de ora de decolare a avionului !), poti sa inlocuiesti numele tau cu numele prietenului confirmat si esti gata de zbor.

Atentie, trebuie sa optezi pentru acest serviciu INAINTE de a termina rezervarea / cumpararea biletului. Dupa ce ai cumparat biletul, nu mai poti schimba numele decat platind taxa obisnuita de schimbare a numelui.

Pentru mai multe informatii si lamuriri, arunca o privire aici.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii