Paralela 45 a lansat charterele pentru la vara. Early booking cu reduceri de pana la 45%, pana la 31 octombrie

14. Corfu

Acum cativa ani, cateva agentii romanesti lansau, timid, „ofertele early booking”. Multi nu le dadeau nicio sansa… „romanul nu cumpara decat cu cateva zile inainte sa plece”. S-au inselat. De ceva timp, ofertele early booking sunt din ce in ce mai bine vandute, pentru ca s-au prins multi potential clienti ca sunt oferte la preturi bune. Iar la „early booking”, iei ce iti doresti, la „last minute”, iei ce firimituri mai raman. Paralela 45 a lansat, zilele trecute, o parte din destinatiile de chartere pentru sezonul estival 2018 si cu reducerile de rigoare, care sunt valabile pana pe 31 octombrie. Asa ca, daca aveti niste date de vacanta batute in cuie sau flexibilitatea de a pleca cand vreti voi, iata programul de chartere pentru la vara.

Plecari din Bucuresti.

Grecia

Creta (aterizare in Heraklion). Se opereaza in fiecare marti, in perioada 12 iunie – 25 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici https://www.paralela45.ro/charter/charter-creta-bucuresti. Reduceri pana la 35%.

Creta (aterizare in Chania). Se opereaza in fiecare joi, in perioada 31 mai – 20 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici https://www.paralela45.ro/charter/chania-creta. Reduceri pana la 30%.

Rhodos. Se opereaza de doua ori pe saptamana (deci poti avea si pachete mai scurte de o saptamana), in zilele de marti si sambata, in perioada 5 iunie – 25 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/rodos-vara. Reduceri pana la 30%.

Zakynthos. Se opereaza in fiecare sambata, in perioada 16 iunie – 29 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://paralela45.ro/charter/charter-zakynthos-din-bucuresti. Reduceri de pana la 25%.

Corfu. Se opereaza in fiecare luni in perioada 11 iunie – 17 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/charter-corfu-plecare-din-bucuresti. Reduceri de pana la 30%.

 

Turcia

Bodrum. Se opereaza in fiecare sambata, in perioada 9 iunie – 8 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/bodrum. Asta este destinatia cu reducerile maxime, pana la 45%.

Antalya. Se opereaza de 3 ori pe saptamana – in fiecare sambata, luni si joi in perioada 7 aprilie – 29 septembrie (deci este cea mai lunga perioada). Toate ofertele le gasesti aici https://www.paralela45.ro/chartere/charter-antalya-plecare-din-bucuresti/.

 

Spania

Mallorca. Se opereaza in fiecare marti, in perioada 19 iunie – 18 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/avion-bucuresti—mallorca. Reduceri de pana la 30%.

Costa del Sol (zona de la vest de Malaga). Se opereaza in fiecare joi in perioada 7 iunie – 13 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/costa-del-sol. Reduceri de pana la 30%.

Costa Brava (in vecinatatea Barcelonei). Se opereaza in fiecare vineri, in perioada 8 iunie – 14 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://paralela45.ro/charter/costa-brava-2012—bucuresti. Reduceri, ca peste tot la spanioli, de pana la 30%.

 

Portugalia

Cascais – Estoril (in apropiere de Lisabona). Se opereaza in fiecare marti, in perioada 26 iunie – 4 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/sejur-portugalia-vara. Reduceri de pana la 30%.

 

Italia

Sorrento & Coasta Amalfitana (la sud de Napoli). Se opereaza in fiecare marti, in perioada 12 iunie – 4 septembrie 2018. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/sejur-coasta-amalfitana-sorrento. Reducerile sunt de pana la 27% (italienii astia sa nu dea 30% sa ii pici cu ceara!)

Sicilia. Se opereaza in fiecare luni, intre 25 iunie si 10 septembrie 2017. Toate ofertele le gasesti aici: https://paralela45.ro/charter/sejur-sicilia. Reducerile sunt de pana la 30%.

 

 

Plecari din Cluj

Grecia

Zakynthos. Se opereaza in fiecare sambata, din 16 iunie pana in 22 septembrie. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/charter-zakynthos, iar reducerile sunt de pana la 25%.

Creta – Chania. Se opereaza in fiecare joi, in perioada 14 iunie – 20 septembrie. Toate ofertele le gasesti aici https://www.paralela45.ro/charter/charter-chania-plecare-din-cluj, iar reducerile sunt de pana la 30%.

 

Spania

Mallorca. Se opereaza in fiecare sambata, in perioada 16 iunie – 22 septembrie. Toate ofertele le gasesti aici: https://www.paralela45.ro/charter/avion-clj-pmi, iar reducerile sunt de pana la 30%.

 

Turcia

Antalya. Se opereaza de 2 ori pe saptamana – in fiecare luni si vineri in perioada 11 iunie – 17 septembrie. Toate ofertele le gasesti aici https://www.paralela45.ro/chartere/charter-antalya-plecare-din-cluj-napoca/

 

Exista chartere spre Antalya si din Iasi si Timisoara. Amanunte despre cel din Iasi gasiti aici https://www.paralela45.ro/chartere/charter-antalya-plecare-din-iasi/ , iar cel operat din Timisoara aici https://www.paralela45.ro/chartere/charter-antalya-plecare-din-timisoara/

Sunt sigur ca vor aparea si alte destinatii, dar sa mai avem un pic de rabdare.

 

 

 

 

Tripsta-logo
Categorii:
Paralela 45

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii