Promo Qatar Airways pentru China: 429 euro spre 6 destinatii din China

36. Qatar Airways Doha Airport

Vad ca cei de la Qatar Airways schimba strategia de promovare. Acum cateva saptamani, au avut o promotie cu tarif unic catre toate destinatiile din Thailanda, acum are o promotie cu tarife unice (si foarte bune) spre toate destinatiile din China. Si sunt nu mai putin de 6 destinatii: Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Shanghai, Chengdu si Hong Kong. Dar hai sa va spun amanuntele.

In primul rand cateva cuvinte despre destinatii.

Beijing este capitala Chinei si indiscutabil un loc care e musai de vazut. Trebuie spus doar Orasul Interzis (aflat fix in buricul targului) si Marele Zid Chinezesc aflat in suburbiile marelui oras si ar fi destul. Dar va rog sa includeti in tur, indiferent de cat timp aveti la dispozitie cel putin Palatul de Vara. Este superb, mai ales intr-o zi insorita !

Guangzhou – este capitala industriala a Chinei si unul dintre metropolele de varf ale tarii. Daca din punct de vedere turistic, poti gasi doar vreo doua pagode interesante si vechiul Canton cu ceva arhitectura coloniala, in schimb, trebuie sa stiti ca marea majoritate a produselor chinezesti pe care le folositi se produc in provincia adiacenta Guangdong. Daca Marea Britanie a fost atelierul lumii in secolul XVIII – XIX, acum atelierul lumii s-a mutat langa Guangzhou.

Hangzhou – a fost cantat de poeti pentru pitorescul sau lac de vest pe malurile caruia poti gasi zeci de pagode extrem de fotogenice. De asemenea, nu rata un ceremonial al ceaiului. Nu e nici un secret, Japonia si China au fost in competitie de secole, iar multe obiceiuri si le-au imprumutat… si ca de obicei, intreaga galceava este cine a inventat primul – alfabetul, ceremonia ceaiului, bonsai si multe alte lucruri pe care cele doua mari natiuni asiatice le au in comun la capitolul „traditii”

Shanghai – este raspunsul dat de Republica Populara mult prea britanicului Hong Kong. Este uimitor sa te plimbi pe Bund, pe fosta strada „principala” a Shanghaiului si sa vezi ce s-a construit vis-a-vis, peste rau, in zona Pudong… o colectie incredibila de zgarie-nori.

Chengdu – pentru multi este doar poarte de intrare spre Tibet, dar si acest oras merita vizitat. Este faimos pentru centrul de reproducere a ursuletilor panda aflat in apropiere, dar si pentru opera sichuaneza. Vrei sa-ti ia foc gura ? Mancarea condimentata din Chengdu este faimoasa in toata Asia.

Hong Kong – este unul dintre cele mai spectaculoase orase ale Asiei – zgarie nori, dar si zone neatinse de mana omului, cartiere super aglomerate, dar si temple linistite. Este poate cea mai interesanta metropola a Asiei.

 

Tarif minim: 429 euro in clasa economy si 1999 euro in clasa business.

Perioada in care poti cumpara bilete la tarife promo: pana pe 29 octombrie (cu cat mai repede, cu atat mai bine)

Perioada in care poti calatori la aceste tarife: pana in 31 mai 2018 (exceptand 15 decembrie – 10 ianuarie)

Mai multe amanunte, dar si posibilitatea de a va lua biletul: fa click AICI.

 

ATENTIE

In acelasi timp exista si un Promo Code valabil pentru rezervarile pe mobil, care ofera 5% discount in plus fata de tarifele promo si 10% discount din tarifele regulate – acest promo code pe mobil este valabil pe toate destinatiile, nu doar pe China. Codul Promo este QRMOBAPP si trebuie introdus la momentul rezervarii pe mobil.

Xie xie !

Comentarii

  • Antal spune:

    Esti rămas in urma rau de tot. Guangdong nu mai produce decât someri pe banda rulanta. Rata criminalitatii a crescut si oamenii mănâncă doar orez alb, ca la 30 de lei/kg de portocale sau altele, nimeni nu isi mai permite altceva decât orez fiert….
    Shanghai e mai scump decât Italia, iar celelalte orase se încadrează in acest trend…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii