Promo Qatar Airways: Penang @ 399 euro, Pattaya @ 419 euro, Krabi si Phuket @ 499 euro

36. Qatar Airways Doha Airport

Desi credeam ca sezonul de reduceri de la Qatar Airways s-a cam incheiat, iaca vine un nou val de reduceri si tot pe destinatii de soare si mare. Iar unele preturi – cum sunt cele de Penang este de-a dreptul excelent – zbori pe aceasta insula malaeziana cu 399 euro ! Dar hai sa trec in revista ofertele.

Penang – 399 euro. Penang este o insula aflata in nordul Malaeziei peninsulare, undeva, in directia Thailandei. Se afla pe coasta vestica, in stamtoarea Malacca dintre Malaezia si insula indoneziana Sumatra, in prelungirea Marii Andaman si este una dintre noile destinatii Qatar Airways. Este o insula cu o puternica comunitate chineza, cu un vechi oras unde influentele coloniale britanice s-au impletit cu civilizatia chineza, dar si cu cea malay, o insula cu munti, extrem de pitoreasca, cu o gastronomie laudata cam in toata zona si plaje faine. Iar 399 euro e un pret care nu trebuie ratat.

Pattaya – 419 euro. Este o noua destinatie a Qatar Airways cu zboruri incepand din ianuarie 2018, de fapt se aterizeaza pe aeroportul U Tapao, aflat la vreo 40 – 50 km sud de Pattaya. Acum ca vreti sa mergeti la Pattaya sau nu, vreti la Bangkok, este un pret rar care de asemenea nu trebuie ratat.

Phuket & Krabi – 499 euro. Din nou, preturi bune pentru unele dintre cele mai frumoase plaje ale Thailandei.

Colombo – 499 euro. Un pret bun pentru o insula de o diversitate rara – Sri Lanka

Maldive, Seychelles si Zanzibar – 559 euro. Toate destinatiile de pe coasta africana, toate destinatii cu plaje uluitoare.

Singapore – 599 euro.

Bali – 699 euro. Nu este un pret WOW, dar este un pret bun.

 

ATENTIE:

Perioada in care poti gasi biletele (in limita numarului disponibil): 20 – 26 noiembrie, deci toata saptamana asta

Perioada de calatorie: 20 noiembrie – 31 mai (exceptand 15 decembrie – 10 ianuarie). Dupa Anul Nou este o perioada exceptionala pentru Thailanda + Penang, iar dupa mai, puteti lua in considerare Bali care tocmai intra in sezonul secetos.

Aceleasi destinatii au preturi promotionale si la business class !

 

Pentru toate informatiile, aruncati o privire aici ––-> Qatar Airways

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest