Paralela 45 are un nou site, de fapt, un portal de programe turistice

P

Suntem in epoca internetului si, chiar si in Romania, exista din ce in ce mai multe persoane care sunt atrase de comoditatea si de viteza cumparaturilor on-line. Iar alaturi de electronice, cred ca turismul este domeniul cu cel mai mare potential de vanzare on-line. Multe pachete sunt standardizate, biletele de avion sunt si ele standard, iar pentru a-ti cumpara vacanta dorita, ai nevoie de numeroase informatii, dar si de imagini foto-video, iar pe acestea le gasesti uimitor de usor si de repede on-line. Fie intri pe imperatortravel.ro, fie il intrebi de nea google. De aceea, au aparut agentii on-line cu vanzari impresionante, dar nici agentiile clasice nu pot sa nu tina ritmul… pentru ca piata on-line este nu numai viitorul, ci si o parte importanta din mediul on-line. Si nu se putea ca una dintre cele mai vechi, mari si renumite agentii de turism din Romania, Paralela 45, sa nu vina cu un nou site, un site ca pentru 2017.

Noul site al Paralelei 45 nu este doar un site, este un portal. Nu numai ca obtii informatii cu privire la cele peste 120 de circuite in jurul lumii, cele cateva sute de optiuni de chartere, croaziere, bilete de avion sau oferte pentru turism individual… ci este un soi de supermarket on-line cu diverse tipuri de vacante.

Noul site paralela45.ro ofera utilizatorilor sai cautari personalizate, care genereaza oferte de travel relevante. Turistii Paralela 45 au la dispozitie toate uneltele necesare alegerii si rezervarii calatoriei dorite si posibilitatea sa cumpere on-line o vacanta, la fel ca orice produs achizitionat pe internet, operatiune care dureaza numai cateva minute. Portalul vine practic in intampinarea consumatorilor hotarati, informati, fara timp la dispozitie pentru a ajunge intr-una din agentiile turoperatorului ca sa cumpere o vacanta.

De asemenea, trebuie subliniat ca, spre deosebire de alte agentii, Paralela 45 include automat taxele aeroportuare si portuare in pretul pachetelor anuntat pentru fiecare program de pe site. Oricum, este foarte clar mentionat ce este si ce nu este inclus in fiecare pachet. Doar un click sa dai.

Aruncati si voi o privire pe site-ul Paralelei 45 si spuneti-mi ce credeti.

 

Tripsta-logo
Categorii:
Noutati · Paralela 45

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest