Mega promo Air France / KLM: Panama @ 459 euro, Hong Kong @ 399 euro, Bangkok @ 471 euro

Air France

Nu stiu, poate oi fi picat eu acum dupa vreo 24 ore de calatorit din America Centrala, dar mi se pare sa fie cea mai spectaculoasa promotie Air France ever in Romania. Nu mi-aduc aminte niciodata de preturi de 459 euro in Panama si 500 si un pic prin Caraibe, combinat cu 399 euro la Hong Kong, dar si alte aproape 100 de destinatii. Asa ca dupa ce am cazut din pat, ma grabesc sa va anunt – Air France si KLM (pentru cine nu stie, sunt aceeasi companie) au mega-promotii de inceput de an. Si e cazul sa va grabiti !

Asa, in viteza cele mai wow preturi pe care le-am vazut

Panama – 459 euro. Acum vreo 4 – 5 ani, America Centrala era un pamant interzis datorita preturilor la avioane. Dar Air France / KLM a inceput sa bage zboruri – Panama acum cativa ani, San Jose de vreo 1 – 2 ani si iata acest taram foarte foarte fain a devenit mult mai aproape. Cum ziceam, tocmai m-am intors din America Centrala, asa ca asteptati-va la o ploaie de articole, dar pana atunci va spun ca Panama este o buna poarta de intrare spre un loc din care vei pleca cu extrem de multe amintiri si experiente de top.

Hong Kong – 399 euro. Este metropola mea asiatica preferata. Combina mondernismul high-tech cu un staif britanic-colonial foarte polisat. In plus, poti pleca mai departe spre Taiwan, China continentala, Filipine si alte destinatii faine.

Bangkok – 471 euro. Este probabil destinatia nr. 1 a Asiei si poarta de intrare spre fenomenala Asie de Sud-Est.

Tokyo – 481 euro. Japonia este o alta planeta si merita vizitata cu varf si indesat. Mai ales pentru experienta strazii, dar si a catorva monumente de varf.

Los Angeles – 449 euro. Ati visat vreodata sa descoperiti California ? Daca pentru Coasta de Est, mai gasesti preturi la vreo 500 euro si chiar mai jos, pentru Coasta de Vest mai rar.

Johannesburg – 469 euro. Din nou, rar am mai vazut preturi din acestea spre Africa de Sud.

 

In fine, cum ziceam, sunt aproape 100 destinatii la preturi promotionale. Atentie, promotia tine pana pe 19 ianuarie 2018 si, evident, numarul biletelor de avion este limitat, asa ca trebuie sa va miscati repede. Perioada de calatorie este pana pe 30 noiembrie 2018, deci aveti timp sa va aranjati concedii, perioade libere si sa nimeriti sezonul care trebuie la destinatie.

Toate preturile le gasiti aici – pe site-urile Air France si KLM. Tot acolo, puteti sa si achizitionati biletele.  Bafta !

Comentarii

  • Cristian Radu spune:

    Las Vegas – 449 euro – nu prea pare corect, la ei pe site apare de la 870 euro.

    • Imperator spune:

      Corect, era Los Angeles si mie mi-a ramas Las Vegas 🙂 Los Angeles este la 449 euro (tot un super pret :)). Inca sunt pe alte fuse orare si nu mi-am facut somnul dupa 24 ore de avioane si aeroporturi, scuze.

  • Andrei spune:

    A gasit cineva vreo oferta pentru Bangkok pentru Oct/Nov? Tot incerc diferite combinatii, dar mai jos de 650 E/pax/roundtrip nu cobor…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest