NU RATA IORDANIA: Bucuresti – Eilat – Aqaba si retur la 36 euro !!!

07. Tezaur Petra

Va anuntam asta toamna ca Wizz Air lansa o ruta suprinzatoare Bucuresti – Eilat. Nu stiu ce succes a avut per ansamblu, dar am auzit de la foarte multi dintre voi ca ati folosit zborul acesta sa vedeti fie incredibilul oras antic Petra sau desertul magic Wadi Rum, iar unii au ajuns chiar si in Egipt. Ei bine, ruta aceasta are ultimele zboruri la final de martie. DAR NU LE RATATI ! Un bilet dus-intors Bucuresti – Eilat (Ovda) costa nu mai putin de 16 euro (78 lei) dus-intors pentru majoritatea curselor de februarie si martie. Si daca visati la Petra, la Wadi Rum sau la apele calde ale Marii Rosii nu cred ca veti mai avea astfel de preturi de transport.

Zborul este operat din Wizz Air de la Bucuresti la aeroportul Ovda de langa Eilat si apoi puteti lua un shuttle pana la Aqaba de la Eilat Shuttle cu preturi de la 12 dolari (10 euro).

Nu vreau sa ma repet, am un articol foarte lung despre cum poti sa ajungi de la aeroportul Ovda la Aqaba in Iordania, dar va recomand sa cititi si comentariile de aici. Articolul il gasiti aici ––––> De la Eilat la Aqaba 

 

Go, go, go si cumparati biletele de pe site-ul Wizz Air

 

Zbor Bucuresti Eilat

Comentarii

  • Florin spune:

    Ai idee de ce zborurile sunt disponibile doar pana in.martie? Deja inchid ruta?

    • Imperator spune:

      Cred ca o inchid doar peste sezonul de vara cand e extra-sezon in zona datorita temperaturilor ridicate.
      Pe de alta parte, aceasta ruta este puternic subventionata, s-ar putea sa nu fi ajuns la o intelegere pentru continuare, desi am dubii. Probabil, va reveni de la toamna.

  • Cornel spune:

    Buna ziua…am o rugăminte la dv in legatura cu Eilat,am mers anul trecut in vacanta in Dubai si am pe pasaport viza de EAU aceasta fiind si singura viza din pasaport.Intrebarea mea este daca pot merge in Israel fără a avea nici un fel de problema,am citit undeva ca nu prea esti binevenit in Israel daca ai viza de Emitate.Va multumesc anticipat

    • Imperator spune:

      In mod normal, nu ar trebui sa fie probleme, dar depinde foarte mult despre ce politist dai la punctul de frontiera israelian. Daca dai peste unul extremist, o sa te frece. Dar, in mod normal, nu ar trebui sa fie probleme.

    • camelia spune:

      buna, eu am intrat de doua ori in Israel cu viza de Dubai. Ultima data in Noiembrie 2017 si nu am intampinat nici cea mai mica problema. Calatoresc fara sotul meu in Israel.

      • Cornel spune:

        Ms frumos Camelia pt raspuns …acum ca am un raspuns promt din partea ta voi merge la Eilat in perioada 14-18 februarie cu Wizz…sper sa nu fie o problemă pt mine ca barbat :))) la revedere

  • Stelian spune:

    Nu vei avea probleme… Am avut si eu viza de dubai… Insa am avut culmea probleme la intoarcere din aqaba in eilat si la punctul de trecere terestru si in cealalta zi in aeroport… 3 ore am stat la interviuri… De ce am fost in iordania:)))

  • Alin spune:

    a anunțat Ryanair ca baga curse spre Iordania din Otopeni

  • Gabriel spune:

    Introduce Ryanair București Amman din toamnă.

  • Denisa spune:

    Nu gasesc date pe site ul wizz pentru luna Mai. Au inchis ruta?

  • vladimir spune:

    In cazul in care se mai redeschide cursa de EIlat revin cu cateva informatii la cald de pe traseul Eilat – Dahab,Sinai. Exista autobuz din aeroport direct pana la frontiera Taba. Se poate face rezervare pe net pe siteul lor Egged Bus. Autobuzul e corelat cu avionul sau din ora in ora oricum nu ramane nimeni in aeroport. Frontiera se trece pe jos se achita cu cardul taxa de 100 si ceva de shekeli (vreo 115 lei) si apoi cash 120 lire egiptene (vreo 25 lei) taxa de intrare in Sinai, nu e nevoie de viza de Egipt. Noi am ales sa luam o masina de la hotel din Dahab, 40 EUR one way. Siguranta pare ok, dar nu se stie nici o data… Sunt cateva checkpointuri pe drum unde verifica daca soferul a inregistart pasagerii la politie si cam atat. In zona am fost la sf Ecaterina si muntele Sinai, unde gasesti cei mai multi turisti, dar nu mai mult de 1-2 autocare. In rest terase, narghilele, scuba diving (nu prea sunt plaje nispoase). Din lipsa de turisti preturile sunt acceptabile (hotel cu piscina si mic dejun 40 eur dubla, bere 1.5 eur, vin 10 eur, o masa in doi 7-8 eur, 1 scufundare individuala 45 eur, camila pana pe varful Sinai 15 USD). La intoarcere nu se mai plateste nici o taxa. Daca faci rezervare si plata pe net la autobuz in Israel nu ai nevoie sa scoti sekeli cash de loc. Dupa vama ai autobuz incepand cu 5 dimineata din ora in ora direct aeroport, vama deschisa non-stop. Noi am calatorit su un copil de 3 ani cu noi. Sper sa fie de folos cuiva informatiile.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest