PROMO Qatar Airways: Shanghai la 499 euro si nou deschisul Penang la 689 euro

Qatar Airways In Doha

Iata, a venit vremea pentru o noua promotie Qatar Airways. Cum scriam si acum ceva timp, vremea biletelor de 300 euro spre Asia a cam trecut, cel putin temporar, dar si asa pot gasi ceva preturi bune. In plus, avantajele Qatar raman aceleasi – in principiu, sunt printre rutele cele mai scurte pe directia Asia (deh, Doha e in drum, oricum), sunt doua zboruri pe zi, asa ca in multe cazuri ai parte de conexiuni rapide si e totusi o companie de 5 stele … chiar si in clasa economy, nu numai in business class.

Cel mai bun pret care l-am vazut este Shanghai la 499 euro. Daca nu ai vazut Shanghaiul, eu zic ca ar trebui sa-l pui pe lista pentru ca este orasul reprezentativ pentru a intelege ce inseamna China si elanul ei fantastic de a ajunge prima economie a lumii – iar Shanghai este cartea sa de vizita pentru modernitate.

Cum ziceam de asemenea, de vreo 2 ani incoace, Qatar Airways incepe sa „descopere” niste destinatii asiatice foarte faine spre care nu exista zboruri cu doar o singura schimbare – si ma refer mai ales la Krabi sau Chiang Mai deja deschise in Thailanda, dar si nou deschisul Penang, o insula malaeziana unde traditiile chinezesti se combina cu colonialismul britanic (am fost demult in 2005, din pacate cu treaba, nu am vazut prea multe pe insula, dar imi aduc aminte ca era foarte pitoreasca) si recent anuntatul Danang, Vietnam, aflat foarte aproape de orasul clasic al Vietnamului, Hoian.

In fine, sunt mai multe destinatii, va invit sa aruncati o privire pe ofertele Qatar.

Atentie, promotia dureaza pana pe 25 octombrie 2018 si se poate calatori pana pe 31 martie 2019. Zboruri line sa aveti !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest