DE NERATAT: Paphos la 5 euro, Atena, Berlin si Palermo la 10 euro.

01. Poarta Brandenburg Berlin

Ieri, va ziceam ca Ryanair are bilete de Amman la 5 euro. Sper ca v-ati luat cat mai multi pentru ca e un pret rar. Aparent, e o intreaga promotie cu super preturi care nu stiu cat de des le vom vedea. Cele mai interesante destinatii la super-preturi sunt Atena, Berlin si Palermo. Nu, nu sunt la 5 euro, sunt la 10 euro, dar tot e super-ieftin. Mai ieftin ca o pizza :).  A, ba da, mai e la 5 euro si Paphos, in Cipru.

Deci, Paphos este 5 euro dus in diverse date din martie si aprilie (cand vremea e excelenta pentru vizite). Retururi gasesti la 15 euro, deci un dus-intors la 20 euro pentru Cipru e un super-pret. Arunca o privire aici —-> Paphos.

Nu am fost niciodata in Paphos, dar daca vreti sa aflati ce se poate face prin Cipru, aruncati o privire aici —–> articole Cipru.

Ryanair Paphos

Berlin la 10 euro. Sunt mai multe date cu bilete la 10 euro in perioada februarie – martie. Nu este exact perioada cea mai buna de vizitat, e destul de frig, norul poate fi noros, dar la Berlin te duci sa petreci sau alternativ, sa vizitezi muzee. Si astea sunt indoor 🙂 Biletele retur sunt si ele tot la 10 euro, deci poti vedea capitala Germaniei la 20 euro dus intors. Arunca o privire aici ——> Berlin.

Despre ce sa faci in capitala Germaniei, arunca o privire aici —–> articole Berlin.

Ryanair Berlin

Atena la 10 euro gasesti doar pe 5 martie, dar la 13 sau 15 euro, gasesti inca foarte multe date disponibile. Retur gasesti cam la 22 euro. Primavara e ploioasa la Atena, dar cu un pic noroc, poti sa prinzi o vreme de primavara. Pentru datele disponibile, arunca o privire aici —-> zboruri Atena.

Pentru mai multe idei, arunca o privire pe articolele mele despre Atena.

Ryanair Atena

Palermo la 10 euro. Gasesti niste date disponibile, acum, in februarie, iar la retur tot gasesti la 10 euro. Nu am fost niciodata in Palermo, dar este unul din orasele europene in care chiar vreau sa ajung odata si odata. Nu am timp acum, dar tot o sa ajung la un moment dat :). Arunca o privire cand sunt cele mai bune preturi —-> zboruri Palermo.

Ryanair Palermo

Vedeti ca mai sunt si alte destinatii la preturi promotionale, le gasesti pe toate aici.

Cum bine stiti, preturile acestea sunt fara bagaj de cala sau de cabina. Vedeti ca Ryanair are niste masuri standard pentru bagajele de cabina, ca sa fiti siguri ca aveti bagaje „standard Ryanair”, aruncati o privire aici —–> bagaj Ryanair.

Zboruri line va doresc !

 

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii