Nu te-ai decis ce sa faci de Paste ? Iata o serie de oferte pentru Grecia – Paralia Katerini (199 euro), Corfu (229 euro), Evia (249 euro)

01. Corfu

Nu te-ai decis ce sa faci de Paste ? Nu mai sunt decat cateva zile si iata ca cei de la Europa Travel au o serie de oferte last minute pentru invecinata Grecie. De ce te-ai duce in Grecia in Paste ? Pentru ca e cald (am cativa priteni chiar zilele acestea prin Grecia si vad ca sunt destul de dezbracati si vremea este calda si insorita) si pentru cei care vor sa simta totusi atmosfera de Paste, grecii sunt ortodocsi si Pastele e cam ca pe la noi. Dar hai sa va spun care sunt ofertele.

Corfu. Este singurul colt din Grecia care nu a fost ocupat de otomani, asa ca peste tot pe insula vei descoperi urme mai degraba ale venetienilor care au fost stapanii zonei timp de secole. Dar pe langa citadela, orase istorice si palate, Corfu are si niste panorame exceptionale – fie ca e vorba de dealurile care domina plajele insulei (in Paleokastrita sunt niste panorame de care imi e greu sa le uit), fie de manastirea Pantokrator de unde intr-o zi senina (si la rasarit de soare), poti vedea chiar si coasta Italiei ! Asta nu se intampla in fiecare zi, dar in general poti vedea cam tot Corfu de aici, dar si coasta albaneza (cu orasul Sarande).

Cei de la Europa Travel ofera un tur cu autocarul. Pe drum se viziteaza manastirea bulgareasca Rila (un soi de Putna a bulgarilor), dar si spectaculoasele manastiri de la Meteora. De asemenea, se ofera si un tur al orasului Corfu Town (Kerkyra), vechi oras din piatra construit de venetieni in stilul consacrat. Evident, puteti sa va relaxati o zi la plaja, sau sa optati pentru o excursie optionala – tur al insulei. La retur, se viziteaza Salonicul, al doilea oras ca marime a tarii.

Excursia dureaza 5 zile si costa 229 euro. In pret este inclusa si masa festiva de Paste in Corfu Town (cu tot cu oua rosii, cozonac, stiti si voi). Cititi aici toate amanuntele ——–> Excursie Corfu de Paste .

 

Evia – sincer, nu am fost niciodata in Evia, dar stiu din surse sigure (prieteni umblati) ca este una dintre cele pitoresti insule ale Greciei – si in plus se afla destul de aproape de Grecia continentala.

Oferta de la Europa Travel este un tur cu autocarul. Ca si in cazul excursiei de Corfu, veti vizita manastirea Rila (la dus) si Salonic (la retur), iar din Evia, veti face o excursie de o zi pana la incredibilele manastiri de la Meteora (daca ma intrebati pe mine sunt probabil cele mai spectaculoase cladiri din toata Grecia). Aveti de asemenea posibilitatea de a avea 2 zile de relaxare in Evia sau sa efectuati 2 excursii optionale – la Atena sau un tur de insula.

Excursia dureaza 5 zile si costa 249 euro. Ca si in cazul excursiei din Corfu, masa festiva de Paste este inclusa. Cititi aici toate amanuntele ——> Excursie Evia de Paste.

 

Paralia Katerini – am fost in mica statiune de la poalele muntelui zeilor, Olimp acum ani buni, facand o pauza in drum spre Atena. E o zona linistita (mai ales in extra-sezon cand nu sunt atat de multi turisti) si plasata foarte bine – nu numai ca e la mare, dar si foarte aproape de Salonic sau Meteora. Ma rog, datorita autostrazii, nici Atena nu e asa de departe :).

Oferta de la Europa Travel este de asemenea cu autocarul. Similar cu celalalte excursii, se va vizita manastirea Rila (la dus) si orasul Salonic (la retur), iar in cadrul vacantei, se include si o excursie de o zi la Meteora. De asemenea, puteti sa optati sa va relaxati in Paralia Katerini sau sa descoperiti alte colturi pitoresti de Grecia – Kastoria sau Muntele Olimp (in mod cert, intalnirea cu Zeus, Hera sau Ares nu este garantata, in schimb panoramele Greciei de Nord sunt garantate :)).

Excursia dureaza 5 zile si costa numai 199 euro. Ca si in cazul celorlalte excursii, masa festiva de Paste este inclusa. Cititi aici toate amanuntele ——-> Excursia Paralia Katerina de Paste.

Categorii:
Grecia

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii