Blue Air lansează o „pușculiță” electronică – Blue Air Wallet

Blue Air Bucuresti Valencia

La doar câteva zile după ce Blue Air a lansat abonamentul Blue Air Benefits, compania aeriană a venit cu un nou produs și un nou concept – se numește Blue Air Wallet. Auzisem de el în dialogul cu dna Oana Petrescu, CEO Blue Air, și iată că nu a trecut mult timp (practic, vreo 3 săptămâni) că a și fost lansat în mod oficial. Este un tip de ofertă pe care nu am mai văzut-o la alte companii, iar scopul este, desigur, fidelizarea pasagerilor.

De unde a venit ideea? De la pușculițele folosite destul de des în copilăria mea (acum am dubii că ar fi la fel de populare, dar ideea a rămas). Ce sunt pușculițele? O metodă de economisire: aruncai în ele câte o monedă în plus, eventual, o bancnotă mică, depuneai acolo o sumă care ți se părea insignifiantă și, la un moment dat, când „spărgeai” pușculița, aveai surpriza să descoperi o sumă cu care să poți face ceva.

Ce este pușculița Blue Air? Adică Blue Air Wallet.

În primul rând, îți creezi un cont personal. Aici poți depune sume pentru achiziții viitoare de bilete.

Care e avantajul acestor sume economisite în avans pentru un bilet viitor? Simplu, primești automat un bonus. Depui o sumă și, automat, primești un bonus din partea Blue Air. Depui 200 de euro, primești bonus 30 de euro (adică 15%). De la 400 de euro în sus, primești un bonus mai mare, adică 20% – adică dacă depui 400 de euro, poți să cumperi bilete de 480 de euro. Începând de la 700 de euro, bonusul crește la 25%, iar de la 1.000 de euro, ajunge la 30% (depui 1000 de euro și, ulterior, poți achiziționa bilete de 1300 de euro). 30% este maximul.

Evident, poți achiziționa mai multe bilete, nu doar pentru tine – deci să nu-ți faci probleme când o să cheltui acești 1.000 de euro. Atenție, acest Blue Air Wallet este valabil doar pentru un an (deci poți achiziționa bilete folosind suma depusă în timp de un an de la momentul depunerii – data efectivă a zborului poate fi și după acest an).

Află mai multe amănunte pe acest link —-> Blue Air Wallet.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii