Promotie Ryanair: Edinburgh @ 17 euro, Roma, Milano, Bruxelles @ 19 euro, Amman @ 29 euro

Ryanair Stansted

Astazi, Ryanair a sarbatorit faptul ca a transportat nu mai putin de 10 milioane de clienti din si spre Romania de cand au inceput sa opereze in Romania (au luat in considerare si primele incercari limitate, acelea de prin 2008 de pe aeroporturile Constanta si Arad daca vi le mai aduceti aminte), dar orisicat, este un numar impresionant de pasageri si vorba aceea – la cat mai multi (intre cei 10 milioane de pasageri, eu figurez de 5 ori ca sa fie clar – am mai zburat de cateva ori cu Ryanair, dar nu spre sau din Romania). Dar nu numai asta voiam sa va anunt, ci ceva mult mai concret – vedeti ca au niste preturi foarte foarte faine pentru ianuarie – februarie… d-alea mici cu 19 euro dus-intors. Hai sa vi le zic:

17 euro: Edinburgh

19 euro: Roma, Milano, Bologna, Bruxelles

22 euro: Paphos (Cipru)

26 euro: Atena, Berlin

29 euro: Amman, Viena (cu Laudamotion), Pisa, Londra Stansted

 

Preturile sunt tur-retur, includ taxele aeroportuare, dar nu includ decat un bagaj mic de cala. Daca vreti mai multe bagaje, evident, pretul creste. Dar sincer un pret de 29 euro dus-intors pana la Amman sau un 17 euro dus-intors pana la Edinburgh, mai rar !

Biletele se pot cumpara pe site-ul Ryanair si eu zic sa va grabiti – numarul de bilete este evident limitat, deci preturile pot varia de la un minut la altul. Iata mai jos cateva exemple de destinatii si date.

Ryanair Amman Ryanair Bruxelles Ryanair Edinburgh Ryanair Roma

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest